Galoppmagasinet

galoppmagasinetGaloppmagasinet är en svensk tidning som grundades 2007 och som fokuserar helt på galopp. Tidningen ges ut av Genberg & Co AB förlag. Det är Sveriges enda tidning som fokuserar helt på galopp och ett oumbärligt verktyg för alla som gillar att spela på galopp och som föredrar ett svenskt magasin på svenska.

Det finns ett flertal internationella galoppmagasin på Engelska. Galopp är världens största hästsport och det finns massvis av spelmöjligheter för de som vill bredda sitt spel på hästsport från trav till att också inkludera galopp. Nedan hittar du en lista över svenskspråkiga oddssajter som erbjuder spel på galopp.
[sitelist heading=”Spela på galopp här:”]
Galoppmagasinet kommer ut 4 gånger per år. Varje nummer är minst 100 sidor långt. Exakt längd kan variera mellan olika nummer. Tidningen är full med artiklar och bilder. Tidningen innehåller t.ex. många reportage från galopptävlingar i olika länder såsom t.ex. Hongkong och Dubai. Tidningen beskriver i dessa artiklar inte bara själva tävlingarna utan ofta också galoppsportens situation i landet i fråga. Redaktionen reser mycket och varje nummer är fullspäckat med information från hela världen. Förutom resebeskrivelser och generella galoppartiklar så erbjuder tidningen även intervjuer och hästprofiler. Galoppmagasinet finns sedan 2012 även på engelska.

Galoppmagasinet fokuserar primärt på galopp som sport och mindre på spel på galopp. Tidningen är dock trots detta alltid full av information som man som spelare kan ha stor nytta av. Om du letar speltips är denna tidning dock inte rätt val för dig.

Du kan läsa smakprov från en del av galoppmagasins artiklar gratis på engelska på webbsidan gallop-magazine.com. Att läsa några artiklar online är ett bra sätt att pröva tidningen gratis och se om man gillar deras artiklar och rapportering. Du kan också läsa hela det engelskspråkiga magasinet gratis på http://issuu.com/gallopmagazine. Om du vill köpa galoppmagasinet på svenska så kostar det 59 kr per lösnummer. Det finns som vanligt pengar att tjäna på att prenumerera.

Var hittar jag Galoppmagasinet

Du hittar galoppmagasinet i vissa välsorterade spel och tidningsaffärer. Tidningen finns dock i långt ifrån alla tidningsaffärer och om du bor på en mindre ort och vill läsa detta magasin är ditt bästa val vanligtviss att prenumerera på tidningen. På detta sätt får du tidningen direkt i din brevlåda samtidigt som du tjänar pengar mot om du skulle köpa magasinet till lösnummerspris.

Du kan som tidigare nämnt också läsa den engelskspråkiga versionen av magasinet gratis online. Det fungerar på alla internetanslutna enheter.