Allt om Travsport

allt om travsportAllt om travsport är ett svenskt magasin som publiceras av Resursmedia Förlags AB. Tidningar som är helt på svenska är Sveriges enda travmagasin som inte fokuserar på spel. I allt om travsport hittar du inga speltips eller spelprogram. Tidning fokuserar istället helt på trav som sport och innehåller informativa artiklar och djuplodande intervjuer.

Allt om travsport är med andra ord en tidning framtagen för travälskare och inte för spelare. Detta innebär dock inte att det inte är en mycket läsvärd tidning även för spelare. Allt om Travsport ger mycket bakom kulisserna information, information om hur man kan se att en häst är frisk, intervjuer inför stortävlingar etc. som kan innehålla mycket värdefull information som kan hjälpa dig att satsa på rätt häst. Det faktum att tidningen inte fokuserar på spel gör den med andra till en mycket värdefull resurs för alla som letar efter den information de behöver för att göra sina egna förutsägelser snarare än bara hitta färdiga travtips.

Tidningen publicerar 6 nummer varje år, vanligtvis i januari, mars, maj, juli, september och november. Varje nummer är vanligtvis fokuserat kring ett visst travrelaterat tema. Det är t.ex. normalt att vårnumret fokuserar på avelssäsongen och de efterföljande numren på kommande storlopp såsom t.ex. Elitloppet, StoChampionatet, Svenska Kriteriet och Breeders Crown.

Var hittar jag Allt Om Trav

Allt om travsport finns tillgänglig i välsorterade kiosker, spelombud, mackar och livsmedelsaffärer över hela landet. Lösnummerpriset är när detta skrivs 59 kronor. Du kan också välja att prenumerera på tidningen Allt om travsport. En årsprenumeration kostar på allt om travsports hemsida 295 kronor vilket är detsamma som 49 kronor numret. Du tjänar med andra ord 10 kr per tidning om du prenumererar.

Tidningsbutiker online erbjuder ofta billigare prenumerationer än den som allt om travsport erbjuder på sin hemsida och när detta skrevs kunde vi t.ex. hitta en årsprenumeration för 248 kr hos tidningskungen.