Travtidningar

allt-om-travsportDet finns ett antal olika trav och hästsportstidningar som ges ut i Sverige på svenska. Vissa av dessa tidningar fokuserar främst på spel medan andra fokuserar mer på hästsport i allmänhet.

Samtliga tidningar innehåller värdefull information som kan hjälpa dig att bli en framgångsrik spelare. Travtipsen som vissa tidningar erbjuder kan vara en bra bas för din egna system men den information som trav tidningarna erbjuder vid sidan av sina tips är ofta mer värdefulla för dig som spelare eftersom de ger dig mer information att dra dina egna slutsatser utifrån.

Samtliga svenska trav och hästsport magasin har relativt små upplagor. Sveriges största travtidning travronden har bara strax över 26 000 läsare. Dessa läsare är dock alla intresserade av trav så tidningens tips har en stor påverkan på oddsen för de rader som lämnas in på V75 och andra travspel. Detsamma är sant för andra travtidningar. Detta innebär att man vanligtvis får mycket liten utdelningen även om man vinner om man bara följer travtidningarnas råd eller lämnar in deras system. Det bästa är att läsa deras tips och bygga in dem i ett eget system där man tar med sina egna instinkter såväl som tipsen från flera olika tidningar i beaktandet.

De flesta svenska tidningar om hästsport fokuserar mycket tungt på trav. Ett undantag från detta är galoppmagasinet som fokuserar helt på galopp. Galopp är kanske inte så populärt i Sverige men det förblir världens mest populära typ av hästkapplöpning och galoppen erbjuder massvis av bra spelmöjligheter för alla som tar sig tid att sätta sig in i det. Flera svenskspråkiga spelsajter erbjuder ett bra utbud av spel på galopp.

Några av de mest populära svenska tidningarna om trav och hästsport är:

[subpages thumbs=”1”]