RaceBets

Detta casino har inte svensk spellicens och kan därför inte rekommenderas för våra spelare som är bosatta i Sverige. Vi rekommenderar istället Legolas.Bet, vilket är spelbolaget som lägger mest fokus på trav just nu förutom ATG. 

RaceBets är ett spelbolag som helt fokuserar på trav och andra hästlopp samt greyhoundlopp. De har livestreaming, fasta odds, startspel och toto för lopp runt om i världen, inklusive svenska travlopp och travlopp som äger rum i våra grannländer. RaceBets utgör idag det bästa alternativet till ATG och du får både bättre odds och bonus.

Självklart finns även alla de berömda storloppen i länder som Dubai, Frankrike, Storbritannien, Irland, USA och Australien i utbudet, tillsammans med mycket annat.

RaceBets är inte bara tillgänglig via datorn utan har även tagit fram en praktisk mobilapp som fungerar bra ihop med både mobiltelefoner och surfplattor.

En majoritet av de lopp som man kan spela på hos RaceBets kan man följa live tack vare RaceBets stora sortiment av liveströmmade lopp.

RaceBets har varit igång sedan år 2006 och är idag en av de största aktörerna på den tyska spelmarknaden för häst- och hundlopp. Sajten finns dock tillgänglig på många andra språk förutom tyska, bland annat svenska, norska, finska och engelska.

Spelutbud

RaceBets erbjuder både fasta odds, startspel och toto (totalisatorspel).

Spelutbudet för hästlopp är betydligt större än det för hundlopp, och omfattar både fler länder och fler lopp. Avdelningen för greyhoundlopp hos RaceBets domineras helt av USA och Storbritannien.

Livestreaming hos RaceBets

RaceBets tar emot spel på både stora och små trav- och galopptävlingar runt omkring i världen. I avdelningen som heter Ante-Post hittar vi odds för stora evenemang som det går att satsa på långt i förväg, såsom Dubai World Cup, Prix d’Amerique, Royal Ascot, Epsom Derby, Punchestown Festival, QEII Cup, Noozhoh Canarias, Dr. Busch Memorial, Deutsches Derby, Elitloppet, Melbourne Cup, Kentucky Derby, Kentucky Oaks och Breeder’s Cup Classic.

Tippa svenskt trav och galopp online hos RaceBets

För svenska spelare är utbudet av hästlopp definitivt intressant. I skrivande stund går det till exempel att satsa på 13 olika lopp på Åby travbana och tio olika lopp på Romme idag, och den som vill kan redan passa på att spela på Elitloppet trots att det ligger en bit in i tiden. Det går enkelt att klicka sig fram och tillbaka mellan dagens lopp, morgondagens lopp och framtida lopp hos RaceBets vilket ger en bra översiktlighet.

För Åby fanns förutom vanliga satsningar även head-to-head och specialer tillgängliga när vi tog en titt på dagens utbud:

 • Hur många V75-lopp kommer kusken Lutfi Kolgjini vinna i Åby idag?
 • Hur gammal är hästen som vinner Olympiatravet i Åby idag?
 • Kommer alla SP favoriter bli topp 3 placerade idag under V75-loppet i Åby?

Detta är bara några exempel på de olika sorters specialer som det gick att spela på hos RaceBets.

Exempel på länder med hästsport hos RaceBets

SverigeStorbritannienMauritius
NorgeIrlandJapan
DanmarkKanadaMacao
TysklandUSAHong Kong
FrankrikeSydafrikaDubai
TjeckienIndienBrasilien
ItalienAustralien 
TurkietNya Zeeland 

Exempel på länder med greyhoundlopp hos RaceBets

StorbritannienUSA

Ägare

RaceBets ägs av det maltesiska bolaget Racebets International Gaming Ltd och har spellicens från Maltas Lotteries and Gaming Authority (LGA). Företaget har även en tysk Buchmacher-licens.

RaceBets.com är ett registrerat varumärke som tillhör det tyska företaget Bettertainment GmbH.

40% av aktierna i Racebets International Gaming Ltd ägs av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

Transaktionsmetoder

Exempel på transaktionsmetoder som går att använda hos RaceBets från Sverige:

 • Banköverföring
 • Nordea
 • VISA
 • MasterCard
 • Diners Club
 • Skrill (Moneybookers)
 • Neteller
 • Ukash
 • Paysafecard

Kundtjänst

Kundtjänsten hos RaceBets går att nå via telefon, e-post och livechatt. Det går inte att få hjälp på svenska, däremot på engelska och tyska. Kundtjänsten är öppen klockan 09:00 – 18:00 CET sju dagar i veckan.

Det finns inte något svenskt telefonnummer att ringa utan man får ringa till Storbritannien (+44 203 747 6778) eller Tyskland (+49 211 545 54 64 64). För svenska spelare är det därför smidigare att använda sig av livechatten för att få hjälp i realtid.

E-postadressen är support.se@racebets.com. Det går även att använda sig av formuläret på sajten. E-post besvaras normalt inom ett dygn.