3WOW

3wowEj tillgänglig för svenska spelare enligt spellagen.

3WOW är en enkel skraplott som lanserades redan år 2009 av speltillverkaren NeoGames. Om du har spelat den klassiska skraplotten Triss från Svenska Spel kommer du omedelbart att känna igen dig när du spelar 3WOW. Skrapa nio rutor och hoppas på att få tre identiska belopp. 3WOW har även ett särskilt fält som man skrapar för att se om eventuell vinst kommer att multipliceras.

Högsta möjliga vinst på 3WOW är $1 miljon som betalas ut i portioner under 15 års tid.

3WOW fakta

Speltillverkare: NeoGames
Lanserad år: 2009
Antal ordinarie skraprutor: 9
Antal identiska symboler som krävs för vinst: 3
Lägsta möjliga satsning: $2
Högsta möjliga satsning: $10 ($20 för VIP)

3WOW är en skraplott från NeoGames som lanserades år 2009. Man skrapar samtliga nio fält och måste få tre identiska belopp för att vinna något. Det finns också ett multiplikatorfält som man skrapar för att få veta om eventuell vinst kommer att multipliceras.

3WOW går att köpa i tre olika valörer: $2, $5 och $10. (I vissa nätcasinon finns dessutom VIP 3WOW-skraplotter för $20 styck tillgängliga.) Ju högre valör, desto större vinster kan man vinna.

Högsta vinsten på 3WOW är $1 miljon som betalas ut i form av $5 555 varje månad i 15 år. Om man vinner denna vinst kan man istället välja att få en klumpsumma på $250 000 utbetalad direkt.

Chansen att vinna $1 miljon är 1:20 000 000. Man kan endast vinna $1 miljon på lotter som kostar minst $10.

Att spela 3WOW

Det som gör denna skraplott spelvärd är:

  • Enkel klassisk skraplott
  • Vinn upp till $1 miljon
  • Multiplikatorruta
  • Flera olika valörer tillgängliga

Grundspel

När du har valt valör får du välja vilken skraplott du vill ha bland tio tillgängliga skraplotter. Sedan skrapar du samtliga nio ordinarie fält på skraplotten för att se vad de döljer. Tre identiska belopp krävs för vinst.

Multiplikator

Om du vinner något på din skraplott, skrapa även multiplikatorfältet för att se om din vinst kommer att multipliceras. Tillgängliga multiplikatorer är x1, x2, x5 och x10.

Omdöme

3WOW passar när man är sugen på en enkel skraplott av Triss-typ. Maximal enkelhet och chans att vinna riktigt stort – det är 3WOW:s koncept.

Vill man ha något mer avancerat finns det andra skraplotter tillgängliga på internet som passar bättre, till exempel Golden Fortune, Numero Uno och Fast Hands.

En fördel med 3WOW är att man själv får välja vad lotten ska kosta: $2, $5 eller $10. Den valfriheten har man normalt inte när man köper klassiska fysiska skraplotter.