Speed Hold’em

Speed Hold’em kom som en spännande nyhet under 2012 till pokerrum i nätverket iPoker. Om du väljer dessa bord, vilka du hittar via en egen flik i lobbyn, kommer tempot vara ett helt annat än du förmodligen är van vid innan. Speed Hold’em är en form av så kallad snabbpoker eller fast fold poker vars koncept är att du förflyttas mellan olika bord varje gång du lägger en hand. Eftersom du kan lägga handen innan det ens är din tur att agera slipper du vänta på de andra spelarna och själv bli mer aktiv i spelet.

Om du är missnöjd med din hand kan du klicka på Speed Fold, vilket innebär att din hand kastas och du förflyttas i rasande fart över till ett annat bord som ingår i spelarpoolen. Mjukvaran har bland annat också en funktion där du kan följa ditt spel med hjälp av statistik.

Snabbpoker-delen på iPoker-rummen består faktiskt av två sektioner. Vid sidan av Speed Hold’em finns Speed Omaha – dvs det rör sig om Texas hold’em respektive Omaha. Som alltid är Texas hold’em-borden mer befolkade och här finns också 6 olika insatsnivåer medan det finns 3 för Omaha.

Tack vare många stora bolag som delar på samma spelarvolym är trafiken bra, åtminstone vad gäller Texas hold’em då. Det finns dock inga stakes över $1/$2 och under stora delar av dygnet är det svårt att även få spel på $1/$2. Samtliga bord är 6-handade.

Notera att Speed Hold’em kallas ”Sprint Poker” hos bet365.

[sitelist heading=”Spela Speed Hold’em här” top=”18,22,35,86,95″ limit=”5″]