Rush Poker

Full Tilt Pokers Rush Poker var först med vad som kallats snabbpoker, eller på engelska ibland fast fold poker, och när de introducerade detta i början av 2010 var det ingen som var bekant med begreppet. En del tyckte detta koncept var för radikalt annorlunda mot det traditionella sättet att spela poker.

Enligt skeptikerna tog Rush Poker bort många av de ingredienser som var en del av ”riktig” poker som t.ex. att observera andra spelare vid bordet och sedan dra nytta av den information man samlat ihop. Med Rush Poker blev ingen spelare långvarig vid ett och samma bord och därmed blev den del av pokerspelet som bestod i att observera motståndarna mindre väsentlig.

Andra omfamnade nyheten och tackade innovatören för att alla väntetider som uppstår när man väntar på att andra ska spela färdigt handen eller att spelare tar lång tid på sig att agera äntligen hade försvunnit. Om man inte var nöjd med sin hand kunde man lägga handen och ögonblicket därpå förflyttas till ett nytt bord och sedan handlade de ofta om tiondelar eller på sin höjd sekunder innan man delats en ny hand.

Originalet Rush Poker imponerar med högt tempo och animationerna gör så att det ser ut som att du sitter kvar vid samma bort medan en ny uppsättning motspelare flyger in med rekordfart. Här finns bra funktioner som vissa andra versioner av snabbpoker inte har som Quick Fold om någon satsar och Stå över nästa SM.

Under 2011 drabbades Full Tilt Poker av Black Friday, vilket i förlängningen gjorde att sajten inte längre erbjöd poker och det var länge ovisst ifall det någonsin skulle delas ut några pokerhänder på det smått legendariska pokerrummet. Men efter att det till slut blev PokerStars som tog över återöppnades Full Tilt Poker igen och Rush Poker var ett självklart inventarium.

Idag är Rush Poker ett av de mest attraktiva alternativen och du vill spela poker med högsta möjliga speltempo. Utbudet är stort och innefattar även turneringar som ibland har garanterade prispengar. I övrigt erbjuds spelen Texas hold’em, Omaha Hi och Omaha Hi/Lo. Limits är från $0,02/$0,05 till och med $2/$4. Det finns också utförlig information av varje bord som du kan ta del av innan du väljer var du vill spela: du kan se hur många spelare som ingår i poolen, fast även hur många händer som spelas per timme på varje specifikt bord.

[sitelist heading=”Spela Rush Poker här” top=”22″ limit=”1″]