Blaze Poker

Att det vid det här laget fanns flera konkurrenter som saluförde produkten snabbpoker hindrade inte att MPN under sommaren 2012 kunde meddela att deras egen version av snabbpoker var tillgänglig – Blaze Poker. För att samtidigt erbjuda något nytt hade en funktion lagts till med vilket det enkelt gick att klicka på en knapp i fönstret för att få upp ännu ett spelfönster med snabbpoker på vilket samma spelförutsättningar gällde.

Blaze Poker ger dig kontroll över ditt speltempo. Så fort du får en hand du inte vill investera en enda cent i är det bara att klicka på Fast Fold-knappen och du skickas iväg till ett nytt bord. För att hitta Blaze Poker i pokerklienten hos respektive pokerrum där detta erbjuds finns det en egen flik med namnet ”Blaze” i lobbyn.

Här finns även möjlighet att spela om låtsaspengar, vilket annars inte erbjuds särskilt ofta när det gäller snabbpoker.

Utbudet är relativt litet i jämförelse med andra sajter som erbjuder snabbpoker, men då trafiken är relativt liten för Blaze Poker är det ett helt rätt val att inte sprida ut spelarna mer än nödvändigt. Texas hold’em heter spelvarianten som erbjuds och insatsnivåerna börjar på €0,01/€0,02 och fortsätter till och med €10/€20 – det ska sägas att trafiken är bäst på de lägre nivåerna. Det erbjuds även Anonyma bord där inga noteringar om andra spelare får göras eller användning av pokerprogram tillåts.

[sitelist heading=”Spela Blaze Poker här”]