Superscore

Unibet Superscore Små insatser – STORA vinster! Superscore är lika enkelt som ABC, förutse resultatet för varje match på kupongen – lyckas du få alla matcher rätt är du en vinnare!

Sedan tidigare har även Unibet och Expekt samarbete med spelformen Supertoto, som är nätbolagens ”Stryktips”. Den nya produkten Superscore, handlar om att tippa rätt resultat i två, tre eller fyra matcher. Det kombinerade vinstoddset på matcherna kan nå sensationellt höga nivåer. Världsrekordet i höga odds på sportspel finns just för den här typen av spelprodukt – oddset var två miljoner gånger insatsen. På Superscore kommer vinstoddset att vara så högt som 250 000 gånger pengarna och ibland till och med högre.

Den nya spelformen Superscore kommer direkt att konkurrera med Svenska Spels Bomben. Unibet och Expekt ser stora möjligheter med Superscore med höga vinster med små insatser på de största matcherna. Superscore kommer att finnas spelbart flera gånger i veckan och kommer att ha sitt huvudsakliga fokus på de stora fotbolls- och ishockeymatcherna.

SuperScore är ett generöst poolspel där återbetalningen till spelarna är 80% – dvs mycket högre än motsvarande produkter hos andra bolag, som bara delar ut cirka 60% av omsättningen i vinster. Insatserna från alla deltagare delas mellan vinnarna så chansen att vinna de stora pengarna till en liten peng är god.

Så här lägger du en Superscore-kupong på Unibet:
1. Gissa ”antal mål” som varje lag kommer göra. (Genom att klicka i en eller flera rutor i varje kolumn.)
2. Välj ”radpris” och få fram din totala kostnad.
3. Klicka på ”Lägg spel”.

Ytterligare instruktioner för Superscore:
1. Ange ”antal mål” varje lag kommer göra genom att markera ”målrutorna” i kupongen. Du kan välja hur många resultat du vill för varje lag. Du kan se möjligt odds genom att klicka på ”Odds för mitt spel” i kupongmenyn under ”Verktyg”.
2. Välj ”Radpris” genom att öka ditt radpris har du möjlighet att vinna mer. Om du vinner på din kupong blir vinstsumman insatsen multiplicerad med oddset. Kostnaden för din kupong är antal rader multiplicerat med valt radpris.
3. När du är nöjd med dina val klickar du på ”Lägg spel”..

Snabbspel:
Osäker på resultatet?
Använd snabbspelsfunktionen som finns under ”Verktyg” i kupongmenyn. Välj antal kombinationer du vill spela och klicka på ”skapa system”. En kupong fylls då automatiskt i baserad på oddsen för varje lag. Om du inte är nöjd med något val kan du ändra det manuellt eller be om ett nytt system. När du är nöjd med systemet klickar du på ”Lägg spel” för att placera ditt spel.

Filter:
Genom att klicka i rutorna (1,X,2) i filterraderna kan du välja att exkludera en hemma-, bortavinst eller oavgjord match, vilket reducerar antalet kombinationer för din kupong. Filtreringsfunktionen finns under ”Verktyg” i kupongmenyn.

Garanterat belopp i prispotten:
€5.000,00

(För samtliga regler och villkor för SuperScore, vänligen se SuperScore-regler på Unibets hemsida.)