Sporttjansten.se

sporttjanstenSporttjänsten är ett företag som erbjuder spelrelaterad information och experttips som hjälper spelare vinna mer pengar. Företagets mål är att ta fram de bästa matchanalyserna och speltipsen. Deras tjänster finns tillgängliga via webbsidan, telefon och de arbetar även på en mobilapplikation. Tjänsten drivs av ett gäng erfarna spelare och analytiker.

Alla speltips baseras på mer än 20 års erfarenhet av att hitta de absolut bästa matcherna att spela på. Sporttjänsten erbjuder spelare en lång rad olika produkter som är baserade kring olika spel som erbjuds av Svenska Spel och som hjälper till att hitta de absolut bästa oddsen hos en rad olika spelbolag online.

Sporttjänsten erbjuder för närvarande följande produkter

Sportspelet

Sportspelet är en tjänst som hjälper dig vinna pengar på Lången. Varje dag går Sporttjänsten igenom dagens matcher på Lången och analyser dem utifrån all tillgänglig information. De beaktar allt från skadeläge och dagsform till det odds som Svenska spel ger på matchen. De letar efter de matcher som ger bäst värde, de säkraste spikarna och potentiella skrällar. De gör sedan denna information tillgänglig för dig genom deras telefonlinje. Att ringa sporttjänsten och få sportspelets tips kostar kostar 16,90 per minut.

Tränarsnack

Tränarsnacket är en telefontjänst där du kan få den senaste och bästa informationen om olika matcher på matchdagen. Sporttjänstens experter går igenom all tillgänglig information och intervjuar tränarna för att på matchdagen kunna ge dig den mest relevant infon. De väljer ut den information som är viktig för dig som spelare och sorterar bort ej relevant information. Du får genom att ringa telefonlinjen bland annat information om skador, avstängningar, senaste matcherna och tränarnas tankar. Informationen du får tillgång till samlas ihop från tränarintervjuerna, officiella fotbollsförbund, personliga kontakter, lokaltidningar, internetsidor, m.m.

Att ringa tränarsnack kostar 10,90 minuten

All In

All In år en tjänst som finns tillgänglig via telefon och via sporttjänstens hemsidan. All In är en tjänst där du får sporttjänstens allra bästa speltips, de tips de tror allra mest på. Alla tips är hämtade ur svenska spels utbud och All in innehåller spelförslag där sporttjänsten tror att Svenska Spel har satt fel på odds på en match och därigenom skapar stort värde för spelare. Du kan köpa individuella tips på hemsidan eller få tillgång till dem via telefon för 24,90 per minut

Stryktipset

Stryktipset är en tjänst designad för att underlätta spel på stryktipset. Tjänsten är främst avsedd för andelsspel men kan även används för mindre privata system. Sporttjänstens spelexperter utvärderad varje match för att hitta de bästa spikarna och de situationer där favoriten behöver garderas. Allt för att hjälpa dig skapa en vinnande rad. Sporttjänsten erbjuder guidning på enskilda matcher eller hela veckans stryktips. Att köpa deras analys för hela stryktipset är mer prisvärt än att köpa deras expertråd för enskilda matcher. Att köpa veckans spelförslag kostar 69 kronor. Det finns även ett alternativ för 99 kr där man förutom spelförslagen också får tillgång till matchanalyserna.

Europatipset

Europatipset är en tjänst mycket lik den ovan för stryktipset men som fokuserar på Europatipsets matcher istället för stryktipsets matcher. Även här kan du köpa tips för enskilda matcher eller hela tipsomgången.

Powerplay

Powerplay är en tjänst liknande Europatipset och Stryktipset. Powerplay ger dig speltips och matchanalyser för alla 8 matcher i veckans PowerPlay. Sporttjänstens Powerplay har varit mycket framgångsrika med att korrekt förutsäga matchernas utgång och har producerat många rader med 8 rätt.

Pole Position

Pole Position är en speltjänst som inte fokuserar på svenska spel utan på andra spelsajter som ofta erbjuder bättre odds såsom Unibet, Expekt, Ladbrokes, Bet365 och Bwin. Det är en speltjänst för spelare som är seriösa och är beredda att göra det som krävs för att vinna pengar. Målet med Pole Position är att agera snabbt när spelvärda situationer uppstår för att därigenom låsa in bra odds innan spelbolagen hinner ändra dem. Pole Position ger både speltips och tips för hur stor andel av sin bankrulle man bör spela. Pole Position innehåller tips för ett flertal olika spelformer.