Klubb 33

klubb33Klubb 33 är en svenskspråkig sport- och speltidning som ges ut av företaget Klubb 33 AB (grundat år 2013). Tidningen har fokus på fotboll och trav, och innehåller reportage, intervjuer, speltips, med mera. Speltipsen rör vanligen V75 hos ATG, samt Stryktipset och Europatipset hos Svenska Spel.

Klubb 33 är en papperstidning som man kan prenumerera på, och som anländer till prenumeranterna varje torsdag. Att prenumerera kostar 10 kronor + porto per vecka. När man blir prenumerant får man även tillgång till inloggningsuppgifter som gör att man kan nå skyddat material från Klubb 33 på deras sajt. Vissa delar av Klubb 33 på internet behöver man dock inte logga in för att läsa utan de är tillgängliga för alla. Detta gäller bland annat många krönikor och några intervjuer, samt information om aktuella tävlingar som anordnas av Klubb 33.

Exempel på personer som skriver i Klubb 33:

  • Fotbollsentusiasten Rikard Åberg, som varit aktiv journalist i över 20 år och bland annat arbetat för TV 3.
  • Jens Fjellström, som tidigare spelade för bland annat Djurgården, Malmö FF och kinesiska Dalian Shide, och som numera är expertkommentator för landskamper och andra fotbollsevent.
  • Sandra Svensson, en av Sveriges mest lovande unga travkuskar. På meritlistan finns bland annat segrar i Lilla Elitloppet, Olympiatravet och Sprintermästaren.
  • Spelexperten Jörgen ”Jokern” Grandstedt, som är bosatt på Malta där han ägnar sig åt trading av livematcher på fotboll. Han är även dubbel världsmästare i backgammon.
  • Johan Arneng, som är chefredaktör för Klubb 33. Johan Arneng har varit fotbollsproffs i både Italien och Norge, och spelar numera i Sirius. Vid sidan av fotbollen är en han entusiastisk travfantast som bland annat är avelsansvarig för Stall Zet.