Dagensspel.se

dagensspelDagens spel är en väggtidning som har getts ut i mer än 20 år. Tidningen innehåller information som hjälper spelar genom att förse dem med det beslutsunderlag de behöver för att placera informerade spel. Dagens spel kunder är inte enskilda individer utan spelombud som erbjuder spel från ATG eller Svenska Spel.

Ett spelombud kan välja att prenumerera på information för ATG, Svenska Spel eller båda företagen. Tidningen levereras både som trycksak och digitalt för att kunna visas på TV-skärmar hos ombudet. Ombud kan också välja att erhålla tidningen i PDF format om de vill skriva ut den själva. Att erhålla tidningen som PDF via e-post är billigare än att få den levererat i tryckt format.

Dagens Spel är alltså en tjänst som ombud kan prenumerera på och erbjuda sina spelare som en extra service. Väggtidningen erbjuder förstklassig information och är designad på ett lättläst och lättöverskådligt sätt. Tidningen innehåller både information och speltips.

Dagens spel sport innehåller tabeller och information om varje enskild match som man kan spela på under den veckan. Exempel på viktig information som finns tillgänglig är utgången av de senaste mötena mellan olika lag och hur varje lag har spelat under de senaste matcherna. Alla tabeller och all statistik i tidningen är uppdaterad för att omfatta de senaste matcherna.

Dagens spel trav och galopp publiceras för samtliga lopp som man kan spela på hos ATG under samtliga ttävlingsdagar. Här hittar du all information du behöver för att kunna göra ett välinformerat beslut om vilka hästar du vill spela på. Förutom information så innehåller tidningen också speltips inklusive rekommenderade spikar och skrällvarningar.

Dagens spel erbjuder även två fördjupade produkter som spelombud kan erbjuda sina spelare. Båda dessa produkter levereras digitalt via e-post eller via FAX. Dessa produkter kan inte erhållas tryckta. Detta då de innehåller den senaste och färskaste informationen. Dessa två produkter är:

Travinfo

Travinfo är en tjänst som ger analyser och sista-minuten-tips till alla nationella travtävlingar. Travinfo innehåller mer detaljerad information än Dagens Spel Trav och Galopp. TravInfo är fyllt med intervjuer av tränare och kuskar, djuplodande analyser, spelförslag, ranking och startlistor.

Snoken

Snoken är en produkt som finns för båda trav och oddset. Detta är en produkt för spelombud och skall inte sammanblandas med snoken.se som erbjuder travinformation till privatpersoner. Båda tjänsterna drivs av samma företag.

Snoken är menad att vara ett komplement till väggtidningen dagens spel och innehåller mer aktuell information, mer speltips, djupare analyser och analyser av rådande spelfördelning.