Riskfritt spel

Ett riskfritt spel inom betting gör att du kan spela på odds utan att du riskerar att förlora dina pengar. Om du vinner behåller du vinsten som vanligt, men om spelet inte  går in så får du insatsen tillbaka. Här listar vi de bästa erbjudandena om riskfria spel i Sverige just nu.

Spelbolag med riskfria spel

Så fungerar riskfria spel

Riskfria spel är vanligast som välkomstbonus för nya kunder hos ett spelbolag men kan delas ut när som helst, t ex beroende på om spelbolaget vill belöna trogna kunder eller har en tävling där du kan vinna ett riskfritt spel.

Tänk på detta

Villkoren för spel utan risk kan variera något beroende på var du är kund, men det är vanligt att du får tillbaka insatsen i form av bonuspengar. Skillnaden mellan bonuspengar och riktiga pengar är att du måste lägga ytterligare spel för att omvandla bonuspengarna till riktiga pengar som du kan ta ut. Detta är dock sällan ett problem eftersom du som kund naturligtvis har tänkt dig att lägga fler än ett spel.

Du behöver normalt inte tänka så mycket på att det är bonuspengar så länge du fortsätter lägga nya spel, men dubbelkolla om spelbolaget har regler som gäller uttag innan du omsatt bonuspengarna till fullo.

Normalt är det inte din första förlust som räknas som ett riskfritt spel, utan helt enkelt ditt första spel som ny kund oavsett utfall, så om du vinner det spelet så är ditt riskfria spel förbrukat. Värt att veta så att du inte blir besviken senare. Detta faktum gör också att många lägger ganska vågade förstaspel – triplar och uppåt. Det är ju i princip gratis att satsa på en storvinst.

Tänk också på att du måste omsätta dina bonuspengar inom en viss tid, annars tar spelbolaget tillbaka de riskfria pengarna och ibland även de vinster som gjorts med dem.