Quiz: vilken typ av slot-spelare är du?

Vilken typ av slot-spelare är du - Push Gaming slot quiz

Har du alltid undrat vilken typ av slot-spelare du är, då är det dags att ta reda på det. Här har vi skapat ett superroligt quiz som är baserad på spelen från Push Gamings populära Fat-serie. Givetvis är detta quiz helt ovetenskaplig sådant, men inte desto mindre rolig.

Så utan vidare fördröjning; ta vårt quiz härnedan och ta reda på vilken typ av slot-spelare du är, och därmed vilket slotsspel som antagligen passar dig bäst.

  1. Min odds 1.60. Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.

Fat Drac, Santa, Rabbit eller Banker – vilket spel blir det?

I vår quiz här nedan har vi satt ihop fyra enkla frågor, och genom att trycka på det svar som känns bäst för dig, kommer vi kunna plocka fram det perfekat Fat-serie-spelet för dig. Då kör vi!

Fat serien från Push Gaming

Som vi nämnde här ovan valde vi i detta quiz att fokucera på spel från Push Gaming uppskattade Fat serie. Denna serie innehåller en rad populära spelautomater, och spelen har en del gemensamma drag. Grundläggande är såklart Fat symbolen, vilket är symbolen alla dessa spel kretsar runt, mer eller mindre. Detta är en utvald symbol i varje spel, som kan växa sig större och större, likt en mega symbol. Till slut kan den bli så stor att den täcker hela spelplanen, och då finns det potential för några riktigt hyggliga utdelningar.

En annan gemensam nämnare för spelen i Fat serien är också att de har många funktioner som ger möjlighet till trevliga vinster, och även en hög maxvinst.

Det som även typiskt för dessa slotsspel är att de är tillverkade med glimten i ögat, och det är riktigt charmiga karaktärer vi stöter på i dessa. För att ge dig lite mer kött på benen så presenterar vi här alla fyra spelen, och vad dessa har att erbjuda:

Fat Drac

I Fat Drac möter du en rundlagd greve Dracula som har sällskap av en matchande fladdermus. Spelet bjuder på en lite mörkare miljö, på en öde stig där du i bakgrunden skymtar grevens skeva slott. Här finns gyllene wilds som kan ge upp till 250x i utdelning, och om du tycker det är schysst är det ingenting mot vad Fat Drac symbolen kan ge, om han aktiverar bonusspelet med direkta vinster.

Fladdermusen kommer då flyga iväg och välja ett pris, och detta kan vara värt 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x, 1 000x, 5 000x, 10 000x eller helt galna 50 000x!

Spelinfo
VolatilitetHög
RTP96.57%
Maxvinst50 000x insatsen
Bonus Buy-funktionNej

Fat Santa

Oavsett om du tror på jultomten eller ej, är chanserna goda att du kommer uppskatta denna charmiga slot – de vill säga om du gillar julen. Här är det julstämning till max, och julkulor, snögubbar och andra saker som hör julen till snurrar fram över (h)julen mot en snötäckt backdrop där vi skymtar en mysig liten by.

När som helst kan tomten flyga fram över spelplanen med sin släde, för att lämna pajer efter sig, och dessa pajer kan med lite tur hjälpa dig till riktigt fina vinster. Fat Santa har en releativt hög volatilitet och maxvinsten ligger på 6 400 gånger insatsen.

Spelinfo
VolatilitetMedel – hög
RTP96.45%
Maxvinst6 400x insatsen
Bonus Buy-funktionJa

Fat Rabbit

Fat Rabbit lanserades i början av 2018 och var först ut i Fat serien från Push Gaming. Här får du följa med en morotsälskande kanin på tur när han beger sig ut i bondens land för att käka upp dennes grödor. Bonden är dock inte fullt så imponerad av kaninens framfart, och skyndar sig ibland att skörda sina åkrar. För din del är skördandet dock goda nyheter, eftersom bonden lämnar slumpmässiga wilds efter sig när han kör runt med traktorn.

Som du säkert redan listat ut är det också morötter som gör den glupska kaninen större i Fat Rabbit, och det räcker med att landa en kanin och en eller flera morotswilds i samma spinn för att funktionen ska aktiveras. Kaninen käkar då upp alla morötter som landar för att växa sig större och större, och har du tur blir den till slut stor nog att täcka hela spelplanen. 

Spelinfo
VolatilitetMedel – hög
RTP96.45%
Maxvinst2 000x insatsen
Bonus Buy-funktionJa

Fat Banker

Fat Banker är det senaste tillskottet i Fat serien, och i denna reser vi tillbaka till 20-talet. Här stöter du på donnor i päls, bortskämda jyckar och feta bankmän som jagar pengasäckar för att växa. Under tiden du spelar kan det landa guldtackor och tackor av andra ädelmetaller på spelplanen.

Du kommer snabbt märka att dessa kommer med ett tillhörande multiplikatorvärde, och du har möjlighet att vinna värdet av dessa – men bara om du har ett kassaskåp att förvara värdesakerna i. Kassaskåpet kommer som collect symbol och behöver landa i samma spinn för att du ska vinna. Tackorna kan ge upp till 100x i utdelning, och kan även kombineras med wilds med multiplikatorer, vilket snabbt kan öka på vinsterna. Här finns dessutom en maxvinst på fina 25 000x.

Spelinfo
VolatilitetMedel – hög
RTP96.43%
Maxvinst25 000x insatsen
Bonus Buy-funktionJa

Push Gaming – otroligt duktiga på spelfunktioner

Push Gaming är en av få tillverkare som lyckas mycket väl med nästan alla sina slots. Det är få tillverkare som har en så bred generell popularitet som Push Gaming, och en stor anledning till detta är deras många funktioner i spelen. Medan många tillverkare håller sig till wilds och free spins, verkar man hos Push Gaming köra enligt mottot “ju fler desto bättre”. Här finns alltid gott om funktioner i spelen, och man är duktiga på att känna in vad som går hem hos spelarna. Till det kan vi addera ypperliga designer och roliga teman, så har du den korta versionen av varför Push Gaming är en riktig favorit hos många spelare.