South Park 2 – Reel Chaos

south park 2South Park – Reel Chaos är en spelautomat från NetEntertainment (NetEnt) som kommer att ha premiär under hösten 2014. Det är en uppföljare till South Park Video Slot från år 2013 och kallas därför även för South Park 2 eller South Park II.

Temat för South Park 2 – Reel Chaos är förstås invånarna i den lilla amerikanska staden South Park. För den här spelet har NetEnt valt att fokusera på barnens alteregon – superhjältarna och superskurkarna. Om du har sett avsnitt som ”The Coon”, ”Coon 2: Hindsight”, ”Mysterion Rises” och ”Coon vs. Coon and Friends” kommer du att känna igen karaktärerna. Professor Chaos (Butters) och hans hantlangare utmanar friden i South Park och det är upp till Coon (Cartman) och det övriga gänget att oskadliggöra hotet.

Precis som South Park Video Slot har South Park 2 – Reel Chaos massor av olika funktioner, inklusive avancerade bonusbanor.


[sitelist heading=”Casinon med spel från NetEnt”]

South Park fakta

Speltillverkare: Net Entertainment (NetEnt)
Lanserad år: 2014
Antal hjul: 5
Vinstlinjer: 20
Lägsta möjliga satsning:
Högsta möjliga satsning:
Myntvärden:

South Park 2 – Reel Chaos har 5 hjul och 20 spellinjer. Det finns gott om specialfunktioner, inklusive vildsymboler som kan uppträda staplade, vildsymboler som överlappar, re-spins, bonussnurr och multiplikatorer. Precis som South Park Video Slot har efterföljaren South Parkl – Reel Chaos försetts med mini-features – fyra stycken som leder fram till Epic Bonus Spins.

Högsta möjliga vinst på en satsning är 650 000 mynt. Det finns inte någon växande jackpott.

Att spela South Park

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Bygger på superhjälte
  • Staplad vildsymbol
  • Överlappande vildsymbol
  • Multiplikatorer
  • Mini-Features
  • Epic Bonus Spins

Staplade vildsymboler

Superhjälten Coon (Cartmans alterego) kan klättra upp och ned för hjulen och lämna staplade vildsymboler efter sig.

Överlappande vildsymboler

South Park 2 har överlappande vildsymboler.

Re-spins

South Park 2 har re-spins.

Mini-features

South Park 2 har fyra olika mini-features.

Epic Bonus Spins

Mini-features kan leda fram till Epic Bonus Spins.

Multiplikatorer

Det går att få hjälp av multiplikatorer när man spelar South Park 2.

Det finns en ökande multiplikator som går upp varje gång en fiende besegras. Den kan nå upp till maximalt 4x. När samtliga fiender har besegrats betalar en Victory Bonus ut.

Omdöme

Vi har inte kunnat provspela South Park 2 – Reel Chaos än och kan därför inte komma med något omdöme rörande spelkänslan.

Av det man kan se på filmklippet på YouTube så verkar South Park 2 – Reel Chaos precis som sin föregångare vara animerad i exakt samma stil som teveserien South Park, och även ljudeffekter, musik, etc är sådant som lika gärna skulle kunna dyka upp i ett avsnitt av serien.

Vi gissar att alla som gillade South Park Video Slot kommer att gilla även South Park II – Reel Chaos. Båda spelen går i samma stil och är fullproppade med specialfunktioner, extra animationer, etc. Det är extra allt med grädde på toppen som gäller. Gillar man slots där det händer mycket hela tiden och där det finns ett enormt utbud av specialfunktioner är både South Park I och South Park II bra val. Om man däremot är ute efter något enkelt och klassiskt är de här spelen inte att rekommendera.