SouthPark logo
South Park är inte längre spelbart hos casinos, se liknande spel från utvecklaren nedanför

South Park

southpark

När slotten South Park hade premiär i september 2013 var den ett av årets mest efterlängtade släpp från den svenska speltillverkaren Net Entertainment (NetEnt) och den blev snabbt mycket populär bland spelare som gillar slots med många specialfunktioner.

Slotten South Park bygger på teveserien med samma namn, och är en avancerad videoslot med två interaktiva bonusbanor, två free spins-lägen och tre mini features. Alla funktioner har kopplingar till karaktärer från South Park – det finns till exempel en interaktiv bonusbana där du får gå ut på hippiejakt med Cartman och en annan interaktiv bonusbana där du ska guida en myntsamlande Kenny och försöka förhindra att någon dödar honom.

South Park fakta

Du spelar alltid med 25 aktiva spellinjer när du spelar South Park. Däremot kan du justera myntvärdet (0,01 – 0,50) och hur många mynt som ska satsas per spellinje (1-10). Detta innebär att minsta möjliga satsning för den som spelar i valutan euro är €0,01 x 25 spellinjer x 1 mynt = €0,25 per snurr, och största möjliga satsning är €0,50 x 25 spellinjer x 10 mynt = €125 per snurr.

Högsta vinst på en enskild spellinje är 7 500 mynt. För den som spelar med myntvärdet €0,50 innebär det en vinst på €3 750. South Park har inte någon växande jackpott. South Park har en statistisk utbetalningsgrad på 96,7%.

Att spela South Park

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Välgjord slot som är mycket trogen teveserien
  2. Massor av specialfunktioner
  3. 2 interaktiva bonusbanor
  4. 2 free spins-lägen
  5. 3 mini features

Stan: Free spins med Sticky Wilds

Stans bonusbana består av re-spins med Sticky Wilds. Varje gång Stan kräks över Wendy gynnar det spelaren.

Kyle: Free Spins med Ike Wild

Även Kyle har free spins att dela ut, tillsammans med sin lillebror Ike som fungerar som vildsymbol. Sparka iväg Ike precis som i teveserien – var han landar avgör vilka förmåner du får.

Kennys interaktiva bonusbana

Styr Kenny så att han samlar så många mynt som möjligt åt dig, och samtidigt undviker att dö. Här kan du få hjälp av en multiplikator på upp till 10x.

Cartmans interaktiva bonusbana

Hippies vill ha en musikfestival i South Park, något Carman absolut vill sätta stopp för. Jaga i väg så många hippies som möjligt under denna bonusbana, samtidigt som du undviker polisen.

3 olika mini features ger vildsymboler

Det finns tre olika mini features i South Park som alla kan ge dig vildsymboler.

  • Beefcake (Cartman)
  • Mr Hankey
  • Terrance & Phillip

Omdöme

South Park är en mycket omsorgsfullt utformad slot som verkligen är trogen teveserien, både vad gäller grafik, musik, ljudeffekter, animationer och allmän känsla. NetEntertainment har med framgång lyckats fånga den mörka humor som genomsyrar den populära serien.

Gillar man inte teveserien South Park kommer man förmodligen inte att gilla slotten heller. Om du inte känner dig tilltalad av att höra en sång om en julbajskorv innan du får dina vildsymboler eller sparka iväg en tecknad bebis under en bonusbana bör du avstå från att spela slotten South Park. Om du däremot gillar teveserien South Parks vridna humor så rekommenderar vi definitivt att du provar på spelet.

NetEnt har inte tagit några genvägar med slotten South Park utan har sett till att varenda specialfunktion (och de är många!) är väl förankrad i South Park-miljön. Här finns till exempel inte några generiska bonusbanor som man kan känna igen från andra slots, utan allt är specialgjort.

Det är väldigt mycket som händer på skärmen när man spelar South Park, inklusive massor av animationer med tillhörande ljudeffekter. Föredrar man enkla slots utan många specialfunktioner kommer man förmodligen att snabbt börja irritera sig på allt onödigt ”lull lull” i South Park. Gillar man däremot avancerade videoslots med interaktiva animerade bonusbanor och liknande är South Park ett mycket bra val.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2013

RTP:

96,7%

Lägsta kostnad:

€0,25

Högsta kostnad:

€125

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 / 0,02 / 0,05 / 0,10 / 0,20 / 0,50