Scarface är inte längre spelbart hos casinos, se liknande spel från utvecklaren nedanför

Scarface

Slotten Scarface släpptes av NetEntertainment (NetEnt) i april 2012 och är ett samarbete med Universal som äger rättigheterna till kultfilmen Scarface från 1983. Tack vare samarbetet med Universal har NetEntertainment kunna inkludera bilder, filmklipp, musik och ljudeffekter från filmen i slotten och man dras omedelbart in i en spektakulär upplevelse.

Gör dig redo att bege dig till Miamis undre värld och följa båtflyktingen Tony Montanas liv som kokainkung. Al Pacino nominerades till en Golden Globe för sin roll som Tony Montana. Tonys fru Elvira, spelad av Michelle Pfeiffer, och hans bäste vän Manny, spelad av Steven Bauer, dyker också upp i slotten.

Att spela Scarface

Några av Scarfaces starka punkter är:

  • Stark koppling till filmen, inklusive bilder, filmklipp och musik
  • Ett interaktivt bonusspel baserat på Tony Montanas legendariska slutstrid
  • De två vilda symbolerna Stacked Wild & Scarface Wild
  • Nudge Spins med Nudge Wild
  • Gratissnurr som utspelar sig i nattklubben Babylon

Staked Wild & Scarface Wild

Stacked Wilds är mycket viktiga i Scarface och triggar olika händelser beroende på hur de visar sig. De kan bara dyka upp på hjul två, tre och fyra och pryds av en bild på Tony, Elvira eller Manny. Stacked Wilds kan ta över många rutor och gör det därmed lättare att bilda vinnande kombinationer. En full Stacked Wild på ett hjul aktiverar följande funktioner:

  1. Hjul 2 – Nudge Spins
  2. Hjul 3 – Bonusspelet
  3. Hjul 4 – 15 Gratissnurr

När det inte blir en full Stacked Wild på ett hjul utan bara en del av hjulet täcks förvandlas din Stacked Wild till en Scarface Wild som kan ersätta vilken symbol som helst.

Nudge Spins

NetEntertainment valde ut Scarface för premiären av den nya funktionen Nudge Spins. Nudge Spins innebär att den Stacked Wild du har på hjul nummer två förvandlas till en Nudge Wild och ramlar ned ett steg varpå de övriga hjulen snurrar om. Detta sker gång på gång tills din Nudge Wild ramlar bort helt från hjulet.

Bonusspelet

-”Say hello to my little friend!” Bonusspelet i Scarface tar dig med till Tony Montanas sista strid. Du tar rollen som Tony och ditt vapen laddas med kulor eller en granat. Kulor kan oskadliggöra en motståndare i taget medan en granat klarar av att slå ut flera stycken på en gång. Ju bättre du försvarar dig, desto större blir din bonus. Du kan ladda om gång på gång, bonusbanan är inte över förrän en motståndare når fram till dig.

Gratissnurr

Innan gratissnurren sätter igång ändrar sig spelmiljön till nattklubben Babylon, fylld med neonljus och 80-talsmusik. Under gratissnurren multipliceras alla vinster med 3, inklusive eventuella Nudge Spins som sker under gratissnurren. Om hela hjul fyra fylls av Stack Wild under ett gratissnurr erhåller du ytterligare 15 gratissnurr.

Omdöme

Det märks tydligt att NetEnt har lagt ned mycket energi på att skapa en slot som ska älskas både av filmentusiasterna och de hängivna slotspelarna. Slotmaskiner som får draghjälp av ett starkt varumärke kan ibland bli lite halvtrista att spela efter ett tag eftersom utvecklaren har förlitat sig för mycket på hajpen och inte brytt sig om att göra ett spel som faktiskt är kul. Så är inte fallet med Scarface – man behöver inte ens att ha sett filmen för att underhållas av det här spelet.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2012

RTP:

‎96.8%

Lägsta kostnad:

€0,20

Högsta kostnad:

€80

Hjul:

5

Vinstrader:

20

Mynt Värden:

€0,20-€80