road cash

Road Cash

Lanserades:

27/11 - 2019

RTP:

96.2%

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

2000 kr

Hjul:

3

Vinstrader:

3

Känner du dig som en av medlemmarna i Sons of Anarcy – eller kanske mer som John Travolta i Wild Hogs? Oavsett vilket, är Road Cash helt klart den ultimata slotten för dig. 

Road Cash är en slot från BF Games som inspirerats av motorcykelvärlden. Idag ska vi gå igenom hur slotten fungerar, och vad vi tycker om den, samt bjuda på lite fakta kring spelet. Så häng med, för att bli en expert på Road Cash. 

Hur fungerar Road Cash? 

road cash bruden

Road Cash är en slot med 3 hjul, 3 rader och endast en vinstlinje. Volatiliteten är låg, vilket innebär att du vinner ofta. I kombination med en RTP på 96.2% kan man räkna med många småvinster, men även några större. Då spelets lägsta och högsta insats varierar från 2.50 kr till 2 000 kr, finns här utrymme för att passa en hel del olika spelarpersonligheter. 

Spelets mest värdefulla symbol är såklart Lucky 7, och får du 3 av denna på din vinnande rad vinner du så mycket som 20 gånger din insats. 

Om en wild dyker upp i en vinnande kombination kan denna även agera som en multiplikator och därmed kommer den att multiplicera din vinst med från 1x till 5x vinsten.

Skulle det dyka upp ett dollartecken får du en bonus, där du får slå tärningar för att få fram en multiplikator. 

Road Cash symboler

Spelets symboler är klart biker-inspirerade och här hittar du också symboler som är inspirerade av klassiska slots, men i en mer biker-vänlig tapping.

  • Lucky 7 – spelets högst betalande symbol, som ger 20 x vinsten vid 3 i rad
  • 3 Bars – ger 10 x vinsten vid 3 lika
  • 2 Bars – ger 1,5 x insatsen vid 3 lika
  • 1 Bar – betalar 1 x insatsen om du landar 3 i rad
  • Lucky Hearts – 3 av dessa ger upp till 15 free spins
  • Körsbär – 1, 2 eller 3 av dessa ger 0.10, 0.20 eller 0.50 gånger insatsen
  • Dollarsymbol – ger dig en bonus i form av en okänd multiplikator

Slutsats 

Road Cash en enkel slot som är lätt att förstå sig på och dess låga volatilitet gör att det plingar för vinst nästan hela tiden. För den som gillar mer tekniskt avancerade slots är kanske inte denna nummer 1, då Road Cash är lite mer ”what you see is what you get”. Den passar dock utmärkt till nybörjaren samt till spelaren som älskar biker-kulturen – det är ett riktigt charmigt spel, som dock blir lite enformigt om man vill spela väldigt länge. Det är riktigt kul att spela, framförallt till en början, och vi kan varmt rekommendera att provköra några spins – vi tror inte att du kommer att ångra dig. 

Vanliga frågor och svar 

Hur spelar man Road Cash?

Hur du spelar Road Cash hittar du utförligt på vår sida

Vad är vinstchansen för Road Cash? 

Dess volatilitet ligger på låg och dess RTP ligger på 96.2%. Det betyder att vinstchanserna är goda.

Snabb info

Lanserades:

27/11 - 2019

RTP:

96.2%

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

2000 kr

Hjul:

3

Vinstrader:

3