Mini Goooooal är inte längre spelbart hos casinos, se liknande spel från utvecklaren nedanför

Mini Goooooal

mini goal

Mini Gooooal (även känt som Mini Goal) är en minislot med fotbollstema från den svenska spelutvecklaren NetEntertainment (NetEnt).

Mini Goooooal öppnas i ett litet fönster och passar perfekt som sidospel. Trots det begränsade formatet har Mini Goooooal fem hjul och ger dig möjlighet att vinna upp till 143 352 mynt på en satsning.

Fakta om Mini Goooooal

Mini Goooooal har fotboll som tema. Exempel på symboler som förekommer på hjulen är domarens skjorta, en visselpipa, fotbollsskor, den röd-gula flaggan, guldpokalen, en handske och förstås en fotboll.

Mini Goooooal har en vildsymbol som fungerar som 2x-multiplikator, och en spridningssymbol som kan trigga ett free spins-läge där en 3x-multiplikator är aktiv.

Mini Goooooal har fem hjul och tjugo spellinjer. Du kan välja mellan att satsa på en spellinje, fem spellinjer, tio spellinjer eller tjugo spellinjer. Det finns också fyra olika insatsnivåer att välja mellan. På nivå ett satsas ett mynt per spellinje, på nivå två satsas två mynt per spellinje, på nivå tre satsas tre mynt per spellinje och på nivå fyra satsa fyra mynt per spellinje. Myntvärdet är alltid 0,50 kr när man spelar i valutan svenska kronor.

Lägsta möjliga satsning på Mini Goooooal blir därmed 0,50 kr x 1 spellinje x 1 mynt = 0,50 kr per spelomgång. Högsta möjliga satsning blir 0,50 kr x 20 spellinjer x 4 mynt = 40 kronor per spelomgång.

Mini Goooooal har inte någon växande jackpott.

Högsta möjliga vinst på en insats är 143 352 mynt. För att vinna så mycket måste man trigga free spins-läget och ha maximal tur där. En vinst på 143 352 mynt motsvarar 71 676 kronor för den som spelar i svenska kronor.

Den teoretiska återbetalningsgraden över tid för Mini Goooooal är 96%.

Att spela Mini Goooooal

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Praktisk mini-slot med fotbollstema
  2. Vildsymbol som dubblar vinster
  3. Free spins-läget med 3x-multiplikator
  4. Chans att vinna över 70 000 kronor på en satsning

Vildsymbol som dubblar din vinst

Mini Goooooal har en vildsymbol (guldpokalen). Den kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen. När vildsymbolen hjälper till att bilda en vinnande kombination dubblas vinsten.

Free Spins-läge med multiplikator

Om du får minst tre spridningssymboler (fotbollar) var som helst på hjulen belönas du med 15 stycken free spins. Under free spins multipliceras dina vinster med tre. Det går att trigga nya free spins under free spins.

Omdöme

Det är huvudsakligen två olika spelgrupper som gillar Mini Gooooal. Den ena gruppen är spelare som är ute efter minispel att underhålla sig med samtidigt som de gör något annat, den andra gruppen är spelare som älskar spel med fotbollstema oavsett storlek.

Som minispel fungerar Mini Goooooal mycket bra. Trots att det öppnar i ett litet fönster blir spelet blir aldrig grötigt eller rörigt. NetEnt har valt att inte nöja sig med tre hjul utan trycka in fem stycken, men det utgör inte något problem tack vare den enkla och tydliga grafiken. Vill man ha ett enkelt och underhållande spel att roa sig med medan man väntar på sin tur vid pokerbordet, funderar över hur man ska tippa nästa fotbollsmatch eller spela bingo på nätet är Mini Goooooal ett mycket bra val. Om man bli distraherad av bakgrundsljuden (en hejande fotbollspublik) kan man enkelt stänga av dem.

För den som är ute efter ett fotbollsspel snarare än ett minispel är det litet trist att Mini Goooooal inte har någon interaktivitet. De flesta fotbollsspel brukar låta oss skjuta straffsparkar, välja mellan olika fotbollslag, plocka ut favoritskyttar eller liknande men hos Mini Goooooal finns inte någon sådan interaktivitet. Det har förstås att göra med att Mini Goooooal inte är en fullstor slot utan ett minispel. Risken för att spelet blir rörigt är alltid överhängande när man väljer att inkludera en interaktiv bonusbana i en mini-slot (även om det finns exempel på spel där det har fungerat bra).

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2010

RTP:

96%

Lägsta kostnad:

1 mynt / 0,50 kr

Högsta kostnad:

80 mynt / 40 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

20 spellinjer

Mynt Värden:

0,50 kr