Attraction Slot Logo Netent
Attraction är inte längre spelbart hos casinos, se liknande spel från utvecklaren nedanför

Attraction

attraction slot

Attraction är en av de slottar som tagits bort från Netent-utbudet – precis som många andra slots som aldrig riktigt blev superpopulära.

Attraction var en slot från NetEntertainment (NetEnt) där fokus låg på vetenskap och ingenjörskonst. I det hemliga underjordiska labbet har en extremt kraftfull vildsymbol tagits fram, som kan både frysa fast, expandera och ge re-spins.

Attraction har inte något free spins läge eller bonusbana, utan fokus ligger på grundspelet där det är vildsymbolen som står i fokus.

Attraction fakta

Attraction är en slot från NetEntertainment där temat är fysik och ingenjörskonst. Exempel på symboler som förekommer är en atom, en dator, en sändare och olika sorters mätare. Allting är ritat i en gullig stil som för tankarna till 1980-talet.

Attraction har vildsymboler som kan frysa fast, expandera och ge re-spins. Det är möjligt att få samtliga hjul helt täckta i vildsymboler och vinna 50 000 mynt. Fokus ligger helt på grundspelet. Det finns inte något free spins-läge eller någon bonusbana. Alla vinster är ordinarie vinster; det finns inte några växande jackpottar.

Attraction har fem hjul, med plats för tre symboler per hjul när hjulen har stannat. Det finns tio spellinjer och man spelar alltid med samtliga tio spellinjer aktiva. Däremot får man välja hur många mynt som ska satsas per spellinje, från 1 mynt per spellinje till 10 mynt per spellinje. Det går även att justera myntvärdet, från 0,02 till 1.

Lägsta möjliga satsning på Attraction är $0,02 x 10 spellinjer x 1 = $0,20 per spelomgång. Högsta möjliga satsning är $1 x 10 spellinjer x 10 = $100 per spelomgång.

Att spela Attraction

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Vildsymbol som kan frysa, expander och ge re-spins
  • Gulliga symboler
  • Vinn upp till $50 000

En mycket kraftfull vildsymbol

Attraction har en mycket kraftfull vildsymbol som klarar av att både expandera, frysa fast och ge re-spin. Det går att få hela hjul täckta med vildsymboler, och när samtliga hjul är vilda belönas man med 50 000 mynt. Med högsta myntvärdet $1 innebär det en vinst på $50 000.

Free spins-läge

Attraction har inget free spins-läge.

Bonusbana

Attraction har ingen bonusbana.

Omdöme

Attraction är en gulligt tecknad slotmaskin vars stil för tankarna till 1980-talet. Attraction passar spelare som gillar när fokus ligger på grundspelet och alla vinster är ordinarie vinster. Attraction har nämligen varken har bonusbana, free spins-läge eller växande jackpott. Det är vildsymbolen som är den stora stjärnan i det här spelet, och när den dyker upp kan man räkna med diverse intressanta animationer på skärmen.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2014

RTP:

96,7

Lägsta kostnad:

10 mynt

Högsta kostnad:

100 mynt

Hjul:

5

Vinstrader:

10

Mynt Värden:

0,02 / 0,05 / 0,10 / 0,20 / 0,50 / 1