Combo Boost – En oddsboost hos 10Bet

10bet website

Att välja ett spelbolag som erbjuder bra sportsbetting samt massor av fina erbjudanden, kan vara svårt utan att informeras om vilka olika val som finns. Hur som helst så kommer ett av de säkra valen på spelmarknaden alltid att vara 10Bet. Här finner du en aktör inom sportsbetting som seriös bookmaker online sedan 2003. Ja, hela 15 år har de funnits, vilket då lett till att de alltid har något att erbjuda sina spelare.

Just nu handlar detta om en härlig välkomstbonus och möjligheten att skapa egna oddscspel samt att det just nu också finns en oddsboost. Detta kallas för Combo Boost och kan vid smarta oddsspel ge en spelare extra höga odds och mera i vinster. Naturligtvis har 10Bet även en spellicens på Malta, vilket gör att du som svensk spelare på betting online hos 10Bet alltid får dina vinster skattefria. Välkommen till 10Bet. En bookmaker med många erbjudanden och massor av bra oddspel.

Combo Boost – Spela 2-16 valfria matcher

Den extra oddsboost som erbjuds hos 10Bet kallas för Combo Boost. Som du förstår av namnet så kommer detta att vara ett erbjudande som handlar om att kombinera dina matcher i ett spel. Hur som helst behöver du inte kombinera mera än minst 2 matcher på ett inlämnat spel. Detta gör att alla får en bra chans till lite extravinster.

När du spelar mellan 2-16 valfria matcher i ett inlämnat odds spel hos 10Bet erbjuds du nu upp till hela 60% i en extra oddsboost om ditt spel skulle vinna. Det hela börjar med 2% i oddsboost när du spelar på två matcher och ökar stegvis upp till maximala 60% i oddsboost om du skulle pricka in ett odds spel med en kombination av 16 olika spel eller matcher. För att spela med chansen till Combo Boost hos 10Bet, måste du dock först bli spelare hos denna bookmaker online.

Registrera dig som spelare hos 10Bet

Att registrera sig som spelare hos 10Bet går snabbt och enkelt. Här får du faktiskt också en gåva när du sätter in pengar att spela för. Detta kallas för din oddsbonus och ligger på 50% upp till 1000 kronor på din första insättning. Detta erbjudande kommer med ett omsättningskrav, vilket ligger på 6 gånger rörande den totala summan av första insättning plus oddsbonus. Uppfyller du dessa krav så kommer alla dina vinster att bli riktiga pengar du kan ta ut från ditt spelkonto hos 10Bet.