Play65 Backgammon

Play65 Backgammon sajtPlay65 Backgammon är en mycket populär backgammonsajt med stöd för flera olika språk, däribland svenska, så att man kan spela med folk från hela världen. Enligt dem själva är de världens största backgammongemenskap, och det är ingen tvekan om att de är populära – när detta skrivs är det runt 14 000 spelare online på nästan 4 000 bord.

Hos Play65 Backgammon kan man spela både direkt i webbläsaren (Java) och med en mjukvara man laddar ner och installerar, så att man kan välja den variant man föredrar. Deras insättningsbonus för nya kunder är 20% på insatt belopp upp till €20 (ca 190 kr), dvs sätter du in tusen kronor kommer du att få full bonus på 190 kr, och har då 1190 kronor att spela för. Bonuses betalas ut när man har spelar 30 spelomgångar. Man kan spela för låtsaspengar om man bara vill prova på att spela.

Kundtjänst är tillgänglig via e-mail dygnet runt alla dagar i veckan. Insättningar och uttag kan göras med dessa metoder: kreditkort, bankkonto, telegrafiskt, PayPal, NETeller eller MoneyBookers.