PartyGammon

PartyGammon spelbräde

PartyGammon är en relativt ny backgammonsajt och drivs av PartyGaming som även driver de välkända  PartyPoker, PartyCasino och PartyBingo. Det borgar för att det är en mycket seriös backgammonsajt. Tycker man om att spela andra spel än backgammon så kan man med samma konto hos PartyGaming spela alla deras olika speltyper – dvs har man vunnit pengar i backgammon kan man sedan spela för dessa pengar i deras pokerrum utan att behöva ta ut dem och sätta in dem på ett annat konto.

PartyGammon ger en insättningbonus till nya kunder på 50% om man anger bonuskoden ”GAMMON50”. De har ibland också en bonus på de pengar som befintliga kunder sätter in hos dem, ibland ända upp till 100%, vilket de informerar om via e-mail.

PartyGammon arrangerar många backgammonturneringar, både förbokade vid bestämda klockslag och s k ”Sit’n’Go”-turneringar som startar så fort tillräckligt många är med. Garanterade prispotter är vanliga, dvs oavsett hur många spelare som är med garanterar PartyGammon att prispotten minst innehåller ett visst belopp, t ex $10 000. Det finns också turneringar med extra korta speltider, så att det blir högt tempo.