NetEntertainments nästa slot kommer att heta Zombies och ha ett bonusspel där det gäller att skjuta zombies.

Den nya slotten Zombies kommer inte bara att ha en vanlig vildsymbol utan även en Random Wild och en Stacked Wild. När funktionen Random Wild aktiveras dyker två zombiehuvuden upp som täcker hela skärmen och blir skjutna upp till sex gånger. Efter varje skott dyker en vildsymbol upp som kan ersätta vilken annan symbol som helst utom spridningssymbolen.

Om du har turen på din sida när du spelar Zombies erhåller du gratissnurr och under gratissnurren multipliceras dina vinster med upp till 10x. Bonusspelet dyker upp som underhållning mellan gratissnurren och utspelar sig i ett varuhus fyllt av zombies. Ditt uppdrag är förstås att plocka fram puffran och oskadliggöra dem. Varje zombie du skjuter ger dig mynt.

Tyvärr har NetEntertainment inte avslöjat exakt när Zombies kommer att lanseras, men de har släppt en video som kan ses på YouTube för den som vill ha en föraning om vad som komma skall.

Om du inte kan hålla dig till tåls utan känner att du redan nu måste ge dig ut och slåss mot odöda rekommenderar vi ett besök hos NordicBet Casino, där finns nämligen slotten BloodSuckers där det gäller att köra pålar genom hjärtat på sovande vampyrer. NordicBet har dessutom ett trevligt välkomsterbjudande som ger nya medlemmar 10 gratissnurr på Devil’s Delight, ett spel där du får stifta närmare bekantskap med både Döden, Djävulen och ett skelett som kastar tärning.