Zlatan Pogba Manchester United

På lördag drar Premier League igång igen och uppgifter till The Sun säger att Uniteds Prestige-värvningar från ifjor, Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i matchtruppen. 18:30 drar matchen igång!

Då är det återigen dags för Mourinhos mannar att inta Old trafford i ett möte mot Newcastle United. En match som har många frågetecken, bland annat:

  • När ska Lukaku göra mål igen?
  • Enligt uppgifter till The Sun ska Zlatan Ibrahimovic vara redo för Comeback. Vågar vi tro på det?
  • Även Paul Pogba säga vara redo för spel igen efter sin lårskada som inneburit att han missat de 12 senaste matcherna för Man United. Är han tillbaka på planen redan till lördagens match?

Stark inledning

United inledde ligan starkt och hade efter sju omgångar skrapat ihop hela 19 poäng. Därefter har det sett tyngre ut för ”Red Devils” som trots sin andraplacering i ligan haft det relativt svårt att hitta nätmaskorna under den senaste tiden. Exempelvis Lukaku inledde målskörden på ett sätt United-supportrarna bara kunnat drömma om när han efter sju omgångar svarat för lika många fullträffar. Därefter har det tagit stopp för belgaren och frågan är om han lyckas hitta tillbaka till den målproduktion, eller om Mourinho låter honom vila till förmån för Zlatan Ibrahimovic, eller någon av.

Newcastle har inte riktigt hittat rätt i spelet och har under de senaste sex matcherna enbart tagit en vinst som kom mot Tabelljumbon Crystal Palace. Fansen har också börjat fundera över Tränare Benitez vara eller icke vara i klubben, då han gjort en rad tveksamma byten och inte riktigt sett till att laget är på den placering man bör vara. Sett till den trupp man har.

Hämta ComeOn bonus här!

Med detta sagt känns spelet på United till 1,26 absolut spelbart i en eventuell dubbel.  Oddset hittar du hos Come on som just nu ger alla nya spelare 100% i välkomstbonus upp till 3000 SEK