Unibet

En fullspäckad fotbollsvecka går mot sitt slut men innan vi kan summera matcherna som vart så ska Europa League till att sparkas igång. Kvällen bjuder på ett antal matcher däribland Feyernoord -Manchester United och Nice – Schalke 04. Redan klockan 17.00 drar första matchen igång och sedan är det full omgång fram till 21.05 när de sista matcherna drar igång. Unibet ger dig kvällens bästa odds på Europa League, kika in redan nu för att lägga dina spel på omgångens matcher!

 

Feyenoord vs Manchester United | 19.00 De Kuip

Ett av kvällens stora möten utspelar sig på De Kuip när Manchester United med en viss Zlatan Ibrahimovic i spetsen kommer på besök. Feyenoord med en mycket stark ligastart i ryggen kommer säkerligen gå in till matchen med stort självförtroende och det mesta talar för att vi kommer få se en underhållande match. Hemmalaget har på de fem första matcherna i ligan vunnit samtliga och skaffat sig en målskillnad på 15-2, ingen enkel match för Manchester United med andra ord.

Gästerna ifrån Manchester kommer senast ifrån en svidande derbyförlust emot Manchester City och är säkerligen revanschsugna inför kvällens match. Feyenoord kommer att få bekänna färg men inför en kokande hemmapublik och en bra form i ryggen så är ingenting omöjligt. Oavsett vad du tror om matchens utgång så hittar du kvällens bästa spel hos Unibet. Spela live på matchen och välj bland hundratals spel, allt ifrån rätt målskytt till antal hörnor i matchen.