BetHard loga

Så var det dags för den första fredagsmatchen i Premier League för denna säsong, ett koncept som är nytt för i år. Klockan 21.00 är det avspark på Old Trafford och efter Zlatan Ibrahimovic succéartade premiär föregående helg så är förväntningarna skyhöga. Hemmadebut inför en fanatisk publik när Manchester United tar emot sydkustlaget Southampton. Blir det en andra vinst för det röda laget ifrån Manchester eller ska José Mourinho få inkassera sin första förlust i den nya klubben?

Manchester United mot Southampton

Det kunde inte ha slutat på ett bättre sätt. Zlatan Ibrahimovic första Premier League-match slutade med seger, 3 poäng och ett mål av den svenska superstjärnan. Nu är det äntligen dags för hemmadebuten på ett fullsatt Old Trafford när Southampton gästar. Inte sedan Sir Alex Fergusons dagar har Manchester United känts så intressant som det gör nu. Till kvällens match kommer dessutom sommarens andra stjärnvärvning, Paul Pogba att göra sin officiella debut. Ska ligans numer bäst betalda spelare kunna leva upp till de skyhöga förväntningarna eller blir pressen för stor för den före detta Juventusspelaren?

Oddsen, hämtade ifrån Bethard, visar på att det kommer bli en ensidig historia med Manchester United som klara favoriter. Man ska dock se upp med Southampton som spelade bra i sin första match trots att man bara fick med sig ett oavgjort resultat emot Watford.

Säsongen är äntligen igång och vi kan åter igen njuta av fotboll i världsklass. Spela på Premier League hos Bethard och bli en vinnare du också!