Det råder Zlatan-hysteri i Barcelona. Företag säljer slut på resor till Barcelona, tröjorna i klubbens sportshop vid Camp Nou säljer slut trots att de kostar 850 kr styck, och TV4 skall nu sända varenda match med stjärnan.

-”Vår ambition är att direktsända samtliga ligamatcher med Barcelona och Real Madrid inblandade, säger Emir Osmanbegovic”, fotbollschef på TV4, till Sportbladet.

Det innebär fem matcher varje helg och totalt 180 direktsända matcher för säsongen.

Nils Garcia är ordförande i FC Barcelonas officiella supporterklubb i Sverige, Penya Barcelonista de Suècia och han tipsar om att det också går att köpa biljett på FC Barcelonas hemsida.

-”De platser som säljs av svenska agenturer är sällan särskilt bra. Å andra sidan får man ett färdigt paket med hotell, vilket kan vara bekvämt”, säger Garcia till Dagens Nyheter.

-”Att se en match på Camp Nou är en så storslagen upplevelse att även de sämsta platserna duger åt den som aldrig har varit där tidigare. Dessutom lär helhetsupplevelsen bli fantastisk. Det finns få städer som kan erbjuda lika mycket när det gäller exempelvis kultur eller mat.”

Läs mer:

  • Bästa oddsen för La Liga
  • Matcher för FC Barcelona