Dags för de sista åttondelsfinalerna, första matchen, i Champions League när Sevilla tar emot Manchester United på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium i den spanska idyllen Sevilla. Det är det första av två spännande möten och frågan är vem som står som segrare efter 180 minuter + tillägg? Favoriterna har levererat hittills, med segrar för Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Bayern München. De enda som spelat oavgjort är Chelsea och Barcelona samt Juventus och Tottenham.

Ikväll spelas två matcher men den hetaste matchen är utan tvekan den som går mellan Sevilla och Manchester United. Den andra åttondelsfinalen spelas mellan Shakhtar Donetsk vs Roma och även om det säkerligen blir en jämn och spännande match saknas stjärnglansen som parallellmatchen i Spanien erbjuder.

Enkel resa för United

Manchester United hade en ganska komfortabel resa till åttondelsfinalen när laget vann sin grupp hyfsat enkelt med motståndare som CSKA Moskva, Benfica och Basel. United fick sin plats i turneringen genom att vinna Europa League på Friends Arena i Stockholm och när man nu ställs mot Sevilla i en åttondelsfinal är det med förhoppningen att man ganska enkelt ska kunna ta sig vidare.

I ligaspelet har United inte haft det lika lätt men det kanske är lite väl hårt att kalla det kris när laget ligger tvåa i ligan och har chans att hamna där vilket skulle innebära den bästa placeringen sedan Sir Alex Ferguson lämnade som manager. Det är faktumet att det är rivalen Manchester City som ligger överlägsen etta i ligan som gör att fansen i de röda delarna av Manchester inte är särskilt nöjda. Dessutom är United en klubb som inte är nöjd med något annat än att stå högst på prispallen.

Hämta Bonus

Eftersom man åkte ur Carabao cup mot Bristol City och bara har en topp 4-placering att spela för i ligan, är det i Champions League och FA-cupen som Mourinho får satsa på. Nu ställs United i den förmodligen viktigaste matchen för säsongen hittills och det blir spännande att se hur Mourinho tar sig an matchen. Portugisen är ganska känd för att se Europamatcher över 180 minuter och brukar vara nöjd med ett kryss i bortamatchen.

Sevilla har gått sådär i ligan men huserar ändå på en femteplats men har sex poäng upp till Real Madrid, med en match mer spelad, och direktplatserna till Champions känns ganska avlägsna. Men Sevilla är ett extremt starkt Europalag. Förra säsongen vann visserligen United turneringen men innan dess hade Sevilla tre raka segrar i Europa League.

Oddsa på matchen hos Coolbet

Vill du spela på matchen mellan Sevilla vs Manchester United eller kanske den andra matchen som går mellan Shakhtar Donetsk och Roma. Du kanske bara vill spela på sport generellt och kräver ett oddsutbud som levererar på alla plan? Då borde du testa Coolbet som är ett spelbolag som alltid levererar på alla plan. Som ny medlem har du dessutom möjlighet att ta emot en välkomstbonus som gör att du får en drömstart i ditt spelande. Vi tror du är tillräckligt cool för att kunna spela hos Coolbet och vill du ha något extra i din betting är spelbolaget ett av de bättre alternativen.

coolbet