youstakeMed att stejka en spelare menas att man är med och betalar en del av dennes inköp till exempelvis en turnering och sedan har en andel i dennes eventuella vinster. Nu har en ny webbsida lanserats i form av YouStake.com där vem som helst kan investera i pokerspelare.

YouStake.com har nyligen startat och kanske kommer dem ta över den roll som PartTimePoker tidigare hade. Redan har flera välkända spelare – bland annat Greg Raymer – erbjudit personer att stejka dem på denna plattform.

Att stejka en spelare via YouStake går till så att du registrerar ett konto, hittar en spelare du vill stejka och sedan betalar du en summa. Lyckas spelaren väl kan du mångdubbla din investering. Givetvis kan du också förlora din insats. Om inte annat kan det bli mer spännande att följa pokerturneringar när du har en andel i en viss spelares tänkbara prissumma.

Just nu är det ett bra tillfälle att testa detta då World Series of Poker pågår. I denna stund finns närmare 100 spelare med på sidan som erbjuder andel, bland annat flera som tänker ställa upp i WSOP Main Event där inköpet är $10 000 och vinstpengarna mycket stora.