I World Series of Poker (WSOP) Event #56 – $1 500 No Limit Hold’em har deltagarantalet kokat ned från 3 389 till blott 42. Den som för närvarande ligger främst i jakten på armband och $777 928 är Gavin Smith, med Bryn Kenney, Tom McEvoy och David Pham hack i häl.


Detta har varit en extremt snabb turnering där spelare har åkt från bordet till höger och vänster. Av de spelare som låg tio-i-topp i markerlistan inför Dag 2 är bara en enda kvar i matchen, vilket säger något om hur volatil den här turneringen har varit.

I WSOP #57 – $5 000 Pot Limit Omaha Hi Low Split (8 or Better) ligger Nick Schulman markeretta inför Dag 3 av årets sista WSOP-turnering för Omaha.

Phil Laak, David Sands, David Bach och Allen Kessler är också kvar i matchen så det kommer inte bli lätt för Schulman att ta sig fram till sitt första armband och $397 073 i prispengar.

Endast 25 av de ursprungliga 352 deltagarna återstår, och under Dag 2 åkte bland annat Erik Seidel, Bill Gazes, Mike Matusow, Max Pescatori och Sorel Mizzi från bordet.