Av de 361 spelare som köpte in sig till World Series of Poker (WSOP) $10 000 Pot Limit Omaha Championship återstår nu 38 stycken inför Dag 3, och den som har fått ihop störst stack är Ben Lamb.


Andra välkända namn som är kvar i Event #42 är Sam Stein, John Kabbaj, Max Pescatori, Josh Tieman och Humberto Brenes.

Tom Dwan befann sig nära toppen av markerlistan under större delen av dagen, men åkte ut framåt slutet av dagen – något som förmodligen fick många av hans pokerkollegor att dra en lättnadens suck med tanke på hur stora sidovad Dwan har ingått för WSOP 2011.

”Pengarna jag skulle vinna på mina vad om jag vann ett armband skulle inte vara min största dag, men det skulle vara tämligen gigantiskt,” kommenterade Dwan.

Under WSOP 2010 ingick Dwan en lång stora rad vad där det gällde för honom att vinna ett armband för att få betalt och missade med knapp marginal en rejäl inkassering när han åkte ut till en andraplats i en $1 500 No Limit Hold’em-turnering. Det var nära ögat, och sedan dess har hans motståndare varit mindre benägna att slå vad med honom.

”Jag har mycket mindre vad på att vinna ett enda armband i år eftersom många människor inte ville spela. Jag var ganska tiltad över det några gånger förra veckan men än så länge har det fungerat bra för mig eftersom jag inte har vunnit något armband,” förklarade Dwan.