World Series of Poker (WSOP) har dragit igång och vi har hunnit nå till fjärde dagen av detta två månader långa evenemang. Att WSOP 2012 har hunnit starta innebär inte att det är försent att kvala sig till Las Vegas – tvärt om finns det flera spelsajter som fortfarande har WSOP-paket kvar att dela ut, både till Main Event och till sidoturneringarna i juli.

Om du till exempel skulle gilla att få resa, boende och inköp till WSOP Event #54 betalt av Everest Poker rekommenderar vi att du tar en närmare titt på de två kvalturneringar som spelas hos Everest Poker denna och nästa vecka.

  • Söndagen den 3 juni klockan 19:00 GMT. Inköpet är $109.
  • Söndagen den 11 juni klockan 19:00 GMT. Inköpet är $109.

Varje turnering kommer att ha minst ett WSOP-paket värt $4 000 i prispotten, och varje paket innehåller följande:

  • Inköp till WSOP Event #54 ($1 000 No-Limit Hold’em)
  • Sju nätters boende på Venetian / Palazzo (värde $1 400)
  • $1 600 för flyg och fickpengar
  • Inbjudan till det Everest Poker VIP Party som äger rum i Las Vegas fredagen den 29 juni.

För dig som inte vill hosta upp $109 direkt finns billigare satelliter tillgängliga varje dag hos Everest Poker.

 

Har du inte något konto hos Everest Poker?

I så fall kan du dra nytta av deras välfyllda välkomsterbjudande.

  • Ange bonuskoden WELCOME när du gör din första insättning och få upp till $500 i bonus.
  • Ange bonuskoden 10FOR10 när du gör din första insättning och få tio stycken $1-etickets gratis. (Du måste sätta in minst $10.) Använd dina e-tickets för att köpa in dig till t ex Everest Pokers $1 Semesterturneringar, $1 Chip & Chair eller någon av de dagliga $1 Satelliterna där det går att vinna inträde till större turneringar.
  • Så snart du gjort din första insättning till Everest Poker får du tillgång till exklusiva gratisturneringar under din första månad, turneringar som bara är öppna för nya medlemmar. Varje turnering har $500 i vinstpotten så här finns goda möjligheter att bygga upp sin bankrulle. När du har gjort din första insättning får du 30 Super Tickets som du kan använda till att spela den dagliga $500 gratisturneringen kl 17:00 GMT som är reserverad för nya spelare.Everest Poker har dessutom ett mycket bra utbud av öppna gratisturneringar som är tillgängliga för alla, både nya och gamla medlemmar. Det spelas 4 x $100 Texas Hold’em-frirullar varje dag, samt 2 x $50 Omaha-frirullar.

Missa inte chansen att vinna dessa WSOP Paket. Klicka dig över till Everst poker och registrera dig idag,