World Series of Poker (WSOP) har kört igång och vi är nog många som önskar att vi vore på plats i Las Vegas istället för hemma i Sverige. Som tur är finns fortfarande chans att kvala sig hela vägen till Rio All Suite Hotel and Casino, bland annat hos Winner Poker som har 20 stycken lyxiga paket värda $13 500 styck att göra sig av med.

Den 10 juni klockan 18:00 GMT startar en megasatellit hos Winner Poker med 20 stycken stycken WSOP-paket i prispotten. Inköpet ligger på $525, och turneringen ersätter både söndagens WSOP ME Freezeout Super Satellite och den vanliga garantiturneringen Sunday $200,000.

Varje paket innehåller följande:

  • Inköp till WSOP Main Event Dag 1C (värde $10 000)
  • $250 för registreringsavgifter
  • $1 750 för resekostnader och fickpengar
  • Sju nätters boende på Wynn Hotel (värde $1 500)

Winner Poker

Winner Poker tillhör pokernätverket iPoker och får sin mjukvara från välrenommerade Playtech. Som ny medlem får du hela 250% matchning av din första insättning upp till $2 000.

En nackdel med Winner Poker är att de har spellicens från Antigua and Barbuda vilket innebär att vinsterna inte är befriade från svensk skatt eftersom Antigua and Barbuda inte är en del av EU/EES. Winner Poker rapporterar inte dina vinster till skatteverket utan det är du som är skyldig att ta upp eventuella vinster i din deklaration och betala 30% skatt på dem.

Om du vill spela i ett skattefritt pokerrum rekommenderar vi istället Everest Poker som har spellicens från EU-landet Malta och där det går att vinna WSOP-paket både söndagen den 3 juni och söndagen den 10 juni. Klicka här för mer info.