World Poker Tour (WPT), European Poker Tour (EPT) och Grand Series of Poker (GSOP) Live är bara några exempel på turneringar som kommer att spela i Prag under första halvan av december 2012.

Du gillar turneringspoker bör redan nu skriva upp PRAG med stora bokstäver i almanackan för början av december för då blir det stor pokerfestival med mängder av stora turneringar och sidoevent.

Festivalen tjuvstartar redan i november med World Sit ‘N’ Go Master som spelas den 27-30 november. Sugen på att mäta dina krafter mot Sit’ n Go-spelare från hela världen? Inköpet ligger på €2 200, men paket värda €3 800 styck finns att vinna i kvalturneringarna hos Unibet Poker för den som vill komma billigare undan.

Först ut i december blir 888 Bounty som spelas den 1-2 december och har ett inköp på €888, och sedan följer World Poker Tour (WPT) Main Event den 3-9 december. PartyPoker kommer som vanligt att ha gott om paket att dela ut i kvalturneringar online för den som vill spela WPT. Vill du köpa in dig direkt kostar det €3 300.

Den 7-8 december finns en turnering för dig med riktigt djupa fickor, Kings High Roller med inköpet €20 000. Betydligt billigare är Win365 Bounty som spelas den 8-8 december, den kostar det bara €440 att få vara med i.

Den 9-14 december spelas European Poker Tour (EPT) Main Event. Inköpet ligger på €5 300 och paket finns att vinna hos PokerStars. Kvalturneringar hålls dagligen, och feederturneringar till dem finns tillgängliga dygnet runt.

Avslutningsvis blir det ett fyra dagar långt Grans Series of Poker (GSOP) Live Main Event den 12-15 december med inköpet €1 100. Kvalturneringar hålls på en lång rad olika pokersajter, inklusive Betsson Poker, Betsafe Poker, Betfair Poker, Poker Loco, RedKings, Bwin Poker och Paf.

Den stora pokerfestivalen i Prag kommer att äga rum på Corinthia Hotel and Casino och förväntas locka spelare från världens alla hörn. Samtidigt som Prague Poker Festival arrangeras Prague Mind Sports Festival den 1-4 december, en festival där du har möjlighet att tävla i spel som Scrabble (Alfapet), Risk, Backgammon och Counter-Strike:Global Offensive.

Schemat för Prague Poker Festival

DatumTurneringInköp
27-30 novWorld Sit ‘N’ Go Masters€2 200
1-2 dec888 Bounty€888
3-9 decWorld Poker Tour Main Event€3 300
7-8 decKings High Roller€20 000
8-9 decWin365 Bounty€440
9-14 decEuropean Poker Tour Main Event€5 300
12-15 decGSOP Live Main Event€1 100

Vid sidan av dessa Main Event kommer det även att finnas massor av sidoevent, och möjligheterna till kontantbordspoker förväntas också blir stora med tanke på hur många pokerspelare som kommer att befinna sig i Prag samtidigt.

Det här är helt klart en festival du inte vill missa!

Klicka dig vidare till Unibet, PartyPoker, PokerStars, Betsson Poker, Betsafe Poker, Betfair Poker, Poker Loco, RedKings, Bwin Poker eller Paf för att säkra din resa till Prag i vinter.