WPT Boot Camp går nu att köpa på avbetalning. Handpenningen är $495 och sedan betalar man $199 per månad i sju månader.

World Poker Tour (WPT) Boot Camp är en av de många kurser som erbjuds för pokerspelare som önskar förbättra sitt spel. WPT Boot Camp etablerades redan år 2005 och tillhör idag en av de mer populära betalkurserna.

Prislappen på $1 895 är dock lite väl magstark för många hobbyspelare, något som arrangörerna hoppas ändra på genom att börja erbjuda kursen på avbetalning. Så snart en spelare har betalat $495 kan han eller hon delta i valfri två dagar lång WPT Boot Camp och sedan kommer $199 att dras från spelares kreditkort varje månad i sju månader.

”Vi har många studenter som verkligen arbetar hårt med sitt spel och behöver ett sätt att ta sig till nästa nivå. För många av dem tillåter bankrullen tyvärr inte att de betalar hela beloppet $1 895 i klump för att delta i en Boot Camp,” säger WPT Boot Camps försäljningschef Jason Bauer. ”Vi har under lång tid tagit emot frågor från presumtiva studenter om hur vi kan göra så att de får råd med Boot Camp och jag tror att vår nya avbetalningsplan verkligen uppfyller det behovet.”