PartyPoker meddelade under tisdagen att World Poker Tour (WPT) kommer att återvända till Kanada för två stopp under år 2013.

Första anhalten blir Montreal där The Playground Poker Club kommer att stå värd för WPT Canadian Spring Championship den 3-9 maj 2013. Main Event kommer att ha ett inköp på 3 300 CAD och satelliter kommer att finnas tillgängliga hos PartyPoker från och med den 11 mars.

När den kanadensiska vintern biter i knutarna är det dags för nästa WPT-besök, och även denna gång är det Montreal som är destinationen. WPT Montreal kommer att äga rum den 29 november – 5 december 2013. Main Event, som kommer att tevesändas, har ett inköp på 3 850 CAD. Bland sidoturneringarna finns redan en high roller spikad som förväntas locka några av Kanadas allra största pokernamn.

Förra året deltog en lång rad välkända spelare i WPT Montreal, inklusive Antonio Esfandiari, Daniel Negreanu, Phil Laak och Gavin Smith, men det blev quebecaren Jonathan Roy som vann 3 300 CAD Main Event och tog hem förstapriset på 779 710 CAD. Totalt köpte 1 173 spelare in sig till turneringen, vilket gjorde den till den största WPT-turneringen någonsin i Kanada.

För mer information, inklusive information om satelliter, gör ett besök hos PartyPoker. Satelliterna till WPT Canadian Spring Championship kommer inte igång förrän den 11 mars, men du kan redan idag spela i satelliter som kan ta dig till WPT Barcelona, WPT National London eller WPT National Mauritius.