wolfrisingSlotten Wolf Rising går nu att spela i Vera & John Casino. Wolf Rising är en videoslot från speltillverkaren IGT, där vargarna står i centrum.

Wolf Rising har fem hjul och 100 spellinjer. En av de saker som gör detta spel lite speciellt är att varje hjul visar upp till åtta symboler när det har stannat. Vi är ju vana vid att det finns plats för tre eller fem symboler att visas upp på hjulet när man spelar på en slotmaskin, men hos Wolf Rising är utrymmet större än så.

Värt att veta är också att vissa av vargsymbolerna hos Wolf Rising är så pass stora att de tar upp lika mycket plats som två eller tre normala symboler. Det kan också dyka upp totempålar när man spelar, och de har förmågan att verkligen sträcka ut sig och kan ta upp ett helt hjul – vilket är mycket positivt eftersom totempålarna är vildsymboler.

Det finns möjlighet att erhålla free spins när man spelar Wolf Rising, under free spins gäller en annan spelplan och högre jackpottar. Det går att trigga free spins under free spins, upp till 225 free spins i följd.

IGT har valt att kombinera de omsorgsfullt tecknade vargarna med en suggestiv bakgrundsmusik som skapar en vacker med samtidigt vemodig känsla. Det är som om man skulle ha transporterats ut till en vidsträckt vildmark där kylan nyper i kinderna, vargarna ylar mot fullmånen och schamanerna slår på sina magiska trummor i den kalla midvinternatten.