NordicBet Wimbledon

Wimbledon är en av världens mest klassiska tennisturneringar. Årets Wimbledon är den 130:e i ordningen. Nordicbet har till Wimbledon lanserat en riktigt bra bonus, ett helt riskfritt livebet till ett värde av 100kr.

 

Roger Federer är favorit till att vinna

Många håller Roger Federer som förhandsfavorit till att vinna Wimbledon. Andra tror att Andy Murray kommer ta sin andra Wimbledontitel i sin karriär. Även Rafael Nadal har sett väldigt stabil ut under grässäsongen hittills. Kanske kan någon underdog skrälla? Milos Raonic är en annan väldigt intressant spelare, Raonic gick till final förra året. Väl i finalen tog det stopp mot Andy Murray, kan Raonic upprepa sin bedrift från förra året? Helt klart ett intressant startfält i årets Wimbledon!

 

100 kronor riskfritt spel på Wimbledon

För att ta del av bonusen måste du först anmäla dig hos Nordicbet. Efter detta krediteras ditt konto med ett riskfritt livespel till ett värde av 100kr. Det riskfria spelet kan läggas på valfritt livespel under Wimbledon.

För att aktivera det riskfria spelet måste du först ha minst 100kr på ditt konto. När du sedan valt ditt livespel på Wimbledon så klickar du i en blå box på din spelkupong. Om ditt spel förloras, krediteras ditt konto med 100kr igen. Om du vinner så ska vinstsumman omsättas tre gånger till 1,50 eller högre odds. Omsättningen måste ske inom 14 dagar från det att ditt spel har fastställts.