Ett av Englands ledande spelbolag William Hill har bekräftat att man nu kommit överens om ett partner avtal med Premier League klubbarna Aston Villa samt Crystal Palace. Avtalet gör nu att William Hills varumärke kommer att exponeras i båda klubbarna till en bredd massa av fans världen över. Premier League ses av människor från stora delar av världen och tv-rättigheterna sträcker sig långt utanför Englands gränser bland annat till USA och Asien.

Varumärket kommer också att exponeras i respektive lags arena, Villa Park och Selhurst Park samt att fans kommer erbjudas exklusiva spelerbjudanden inför matcher under hela Premier League säsongen.

Ledningarna i båda klubbarna är mycket nöjda över det nya avtalet med William Hill och är speciellt glad att man nu är partner med ett inhemskt spelbolag som är stora på marknaden i både England och Irland.

Marknadschef på William Hill Kristoff Fahey säger, “Premier League är en av världens mest följda fotbollsliga i världen och dessa avtal gör att vi nu får chansen att introducera vårt märke till en helt ny global publik.”