sackWilliam Hill Poker har gjort smärre förändringar i sitt erbjudande för nya spelare. Totalt ingår 6 delar i det nya bonuspaketet där du bland annat får motsvarande £10 gratis som ny spelare.

William Hill fortsätter med att erbjuda en stor pokerbonus på 200% upp till motsvarande £1200. Detta är en bonus du ska spela igenom och som du konverterar £5 i taget från. Du får alltså dubbelt så mycket i bonus som du väljer att sätta in på kontot.

Förutom detta får du även £10 gratis som kan användas på de casinospel som  kan hittas när du öppnar pokerklienten. Dessa pengar ska finnas tillgängliga för att användas så fort du gjort din första insättning på William Hill Poker.

Den tredje saken som ingår är en token till Gifts Palooza. Detta är en turnering som du kan delta i gratis och där tekniska prylar och turneringsbiljetter finns bland priserna. Toppriserna är Xbox One och PlayStation 4.

Fjärde del i bonuserbjudandet för nya spelare på William Hill Poker är en inbjudan till ett exklusivt rake race för nya spelare. Totalt $1200 står här på spel varje månad och du behöver bara konkurrera om pengarna med nytillkomna spelare.

Som start får du också 1000 WH Awards Points, vika kan användas som inköp i utvalda turneringar om riktiga pengar.

Till sist får du också William Hill Poker Coach på köpet som du kan öppna medan du spelar och då få information om odds och annat. Detta är något som kan förbättra dina resultat när du spelar.