William Hill oddsMed dryga tre veckor kvar till dagen då Premier League åter ska sparkas igång så kan vi nu börja titta på potentiella spel. Hos William Hill kan du spela på en mängd olika marknader rörande världens mest sedda fotbollsliga. Hur ska Leicester City klara av den kommande säsongen efter den mycket imponerande ligatiteln? Kommer Pep Guardiola få ordning på ett stjärnspäckat Manchester City eller blir det José Mourinho som leder sitt lag mot en ännu en ligatitel? Den 13:e augusti sparkar säsongen igång!

 

Manchester City favoriter till titeln

Med Pep Guardiola på tränarbänken och en mängd intressanta spelarköp så är Manchester City i nuläget favoriter till att plocka hem titeln kommande säsong. Utmanarna är dock många och med flera stora förändringar i topplagen är så är racet om ligatiteln mer öppet än på länge. José Mourinho, Antonio Conte och Jürgen Klopp är bara några utav namnen som ska göra allt de kan för att stå som Engelska mästare i maj.

Manchester City                               3.25

Manchester United                        4.33

Arsenal                                                7.00       

Chelsea                                                7.00

Oddsen är hämtade ifrån William Hill och ska vi tro på förhandstipsen så lutar det åt en säsong med två Manchesterlag i toppen. Matcher att se fram emot är garanterat derbyna mellan den röda och den ljusblå sidan av stan. Vem som ska gå vinnande ur den kampen är högst oklart men en sak är säker, vinnande laget kommer ha ett rejält försprång till ligatiteln.