William Hill har gjort en redan bra bettingavdelning ännu bättre för svenska spelare. I den senaste uppdateringen av William Hills svenska avdelning för vadslagning tillkom flera nya funktioner, och det har bland annat blivit ännu smidigare att sätta in och ta ut pengar för svenska spelare.

Här är några av de viktigaste förbättringarna:

  • Sidan är numera helt på svenska och fokuserar hårdare på sådant som svenska spelare i allmänhet brukar gillar att spela på.
  • Förbättrad livestreaming av matcher och andra event. Svenska bettare kan se en hel del ligor redan nu, och ännu fler är på gång.
  • Grundinställningen för hur oddsen anges är numera decimalform, det vill säga de anges enligt svensk standard.
  • Välkomstbonus på 1 000 kronor.

William Hill har även meddelat att de inom kort kommer att lansera en ”bästa odds-garanti” för vissa matcher. Under en viss tidsperiod kommer du som spelare att kunna få bättre odds än det vanliga erbjudandet på de matcher garantin gäller. Antalet personer som kan nappa på erbjudandet innan det avslutas kommer att vara begränsat, och först till kvarn gäller. William Hill testade sin bästa odds-garanti i Storbritannien under fotbolls-EM och den blev en stor succé, vilket är varför den nu även ska introduceras på den svenska marknaden.

Klicka dig över till William Hill för att se mer av nyheterna. Har du inget konto kan du dessutom dra nytta av välkomstbonusen och kickstarta ditt spelkonto med 1 000 kronor extra.

P.S. William Hill Sport finns även som mobilapp, så du måste inte befinna dig vid datorn för att betta.