Dags för semifinalens andra match mellan Bristol City och Manchester City när en finalplats på Wembley står på spel. City har med sig 2–1 från första matchen vilket innebär att matchen lever i allra högsta grad. Bristol är säsongens överraskning och frågan är om det blir ytterligare en sensation ikväll eller ska Peps mannar visa vart skåpet ska stå genom att säsongens första finalplats?

Bristol City har överraskat de flesta och slog bland annat ut Manchester United i vägen till semifinal. I första mötet mot Manchester City tog laget ledningen men City kunde kvittera och i den 88:e minuten satt vinstmålet. Nu har de ljusblå inte längre någon fördel av hemmaplan så räkna med en tuff match för Pep och hans lag.

Blir det ytterligare en sensation i cupspelet?

Manchester City har varit Englands bästa lag och det såg länge ut som att ingen kunde besegra laget som slagit poängrekord gång på gång under säsongen. Anfield och bortamöte med Liverpool skulle dock bli för tufft och efter en seger med 4–3 var sviten bruten. Laget studsade snabbt tillbaka och besegrade Newcastle i senaste matchen och nu har man chansen att nå finalen och en match på Wembley Stadium i London.

Hämta Bonus

I den andra matchen spelar Arsenal mot Chelsea och det återstår att se vilka lag som spelar finalen. City är såklart stora favoriter i mötet mot Bristol City men Championship-laget vann i kvartsfinalen hemma mot United och ser gärna till att upprepa succén ytterligare en gång. För att gå till finalen krävs det dock en bragd kryddat med en sensation blandat med en stor portion tur. Lyckas Bristol på samtliga plan finns goda möjligheter att nå Wembley.

Spela på sport hos LeoVegas

Vill du spela på slutspelet i Carabao Cup eller bara är en person som gillar sports betting? Då är LeoVegas Sport ett riktigt bra alternativ för dig. Du hittar en komplett sports book med mängder av roliga marknader hos spelbolaget. Bli medlem idag och du har dessutom möjlighet att ta del av en gedigen välkomstbonus.

leovegas