logotypWCOOP, förkortning för World Championship of Poker, pågår just nu på PokerStars och 66 events ska spelas fram till den 28 september.

Vill du spela om stora prispengar på den högsta nivån ska du anmäla dig till ett eller flera events som ingår i WCOOP 2104. Det är prissummor som landar på ett par hundratusen som dagligen spelas om i turneringar på världens största pokersajt just nu!

Du kan hitta turneringar i olika varianter där No Limit Texas hold’em, Pot Limit Omaha och  Single Draw 2-7 är några av dem. Deltagarantalet är ofta över 1000 spelare och inköpen ligger från $215 och uppåt.

Klockan 14:30 söndagen den 28 september äger höjdpunkten rum i form av Event 65 med ett inköp på $5 200. Bara förstapriset kommer vara minst $1,5 miljoner och totalt ligger minst $10 miljoner i potten denna söndag. Inköpet kommer säkerligen vara för dyrt för de flesta, men det hindrar dig inte från att ha chansen att delta och vinna en del av monsterpotten. Det spelas nämligen satelliter till denna där du för ett betydligt lägre inköp kan kvala in till turneringen. Satelliter hittar du även till övriga event som ingår i WCOOP 2014.