fifaworldcupUnder fotbolls-VM i Brasilien kör JackpotJoy varje vecka en liten tävling där det gäller att tippa antalet målpoäng för några utvalda matcher, med chans att få vara med och dela på 500 kronor i prispengar. Den som deltar i minst en av veckotävlingarna har dessutom chans att få vara med och dela på en prispott på 5 000 kronor som delas ut när fotbolls-VM är över.

Det är bara medlemmar som har gjort minst en insättning till JackpotJoy sedan de registrerade sig som får vara med i kampanjen.

Gör så här för att delta i en veckotävling

  1. Omsätt 100 kronor på valfritt spel hos JackpotJoy.För att få vara med och tippa en viss vecka måste din omsättning ske under just den veckan. Gamla omsättningar från tidigare veckor räknas alltså in.
  2. Gå till chattrummet Diamanten en vardag någon gång mellan klockan 16:00 och 17:00 och lämna ditt VM-tips till chattvärden Andreas eller chattvärden Mangan.
  3. Om du tippar rätt får du vara med och dela på 500 kronor i prispengar.Om ingen tippar rätt rullar 500 kronor vidare till nästa veckas vinstpott.

Målpoäng

Vad är det då man ska tippa? Jo, de gäller att korrekt förutspå hur många målpoäng det kommer att bli sammanlagt för ett antal utvalda matcher som spelas under helgen.

  • Ett hemmamål är värt 0,5 målpoäng.
  • Ett bortamål är värt 1,5 målpoäng.

För mer information om hur poäng beräknas, gör ett besök hos JackpotJoy. Där hittar du också information om vilka matcher som har valts ut för den aktuella veckan.

Eftersom matcherna spelas under helgen måste man lämna in sin gissning till chattvärdarna senast fredag innan klockan 17:00.

5 000 kronor i den stora vinstpotten

Genom att delta i veckotävlingarna kan man samla poäng och klättra på ledartavlan.

  • Om du gissar rätt målpoäng för en vecka får du 3 ledartavlepoäng.
  • Om du gissar fel med bara 0,5 målpoängs marginal får du 2 ledartavlepoäng.
  • Om du gissar fel med 1 målpoängsmarginal får du 1 ledartavlepoäng.

Fram till och med den 27 juni klockan 23:59 kan du dessutom vara med och tippa vilket lag som kommer att vinna fotbolls-VM i Brasilien. Om du tippade rätt får du 3 ledartavlepoäng, om du gissade på ett lag som förlorar i finalen får du 1 ledartavlepoäng.

De tio medemmar som ligger överst på ledartavlan när allt är över får dela på 5 000 kronor.