Svenska Fans Sverige

Nytt landslagsuppehåll. En pina för oss som älskar ligafotboll, men fördelen är ju, så klart, just landslagssfotboll. Sverige åker ner till Bulgarien för att försöka få med sig ytterligare tre pinnar mot bulgarerna. När lagen möttes för ett år sen var det klara 3-0 till Sverige på hemmaplan efter mål från Ola Toivonen, Oscar Hiljemark och Victor Nilsson Lindelöf.

 

Ny match idag, och Bulgarien var lite i spillror när Sverige mötte dem sist. Förbundskaptenen var ny och det var fortfarande ett lag med ny filosofi som skulle spelas in. Ett år har gått och det har blivit ett mer samspelt Bulgarien som kommer till spel. Men de har några nyckelspelare som saknas för kvällens match, bland annat Svetoslav Dyakov, Nikolay Mihaylov, Aleksander Tonev, och Spas Delev.

 

Bulgarien ska inte underskattas

Hur rädda ska vi vara för Bulgarien? Nja sådär, det är ett lag som ska respekteras, och vi kan inte bara ställa ut skorna på gräset. Jobbet ska göras och det måste vara fullt fokuser över hela banan.
Det vi kan luta oss på är att Sverige är obesegrade mot Bulgarien de senaste 49 åren och de senaste 7 mötena har slutat i svensk seger.

 

För Sveriges del är det antagligen samma elva som mot Frankrike, det vill säga Robin Olsen – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson – Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Jakob Johansson, Emil Forsberg – Marcus Berg, Ola Toivonen.
Martin Olsson som går bra i Premier League i sitt Swansea skulle kunna vara tänkbar ersättare till Augustinsson, och har egentligen varit ordinarie, men förbundskapten Janne Andersson vill inte ändra på ett vinnande lag.

 

Få riskfria spel – spela på galna odds och vinn högtalare hos Betsson

Betsson har nu ett bra erbjudande till sina kunder: Du får två riskfria spel värda 100 kr att slänga iväg på VM-kvalet. För att ta del av de riskfria spelen behöver du ha pengar på kontot och du får två riskfria spel, ett till varje kvalmatch som Sverige spelar nu i helgen (Bulgarien på torsdag och Vitryssland på Söndag).

1. Anmäl dig till kampanjen, klicka på ”Hämta spel” för att aktivera erbjudandet (du måste ha nog med pengar på kontot för att kunna aktivera)

2. Välj valfritt VM-kvalodds och markera rutan på spelkupongen (Riskfritt spel)

3. Lägg spelet  - Vinn eller få pengarna tillbaka om du torskar.

(Ett tips är att slänga iväg de riskfria spelen på galna odds. Om det ändå är riskfritt så why not liksom?)

De två spelare med högst odds på vinstkuponger från den här kampanjen vinner varsitt Betssonkit med bland annat USB-högtalare.

 

 

Det första riskfria spelet är tillgängligt fram till 23:59 den 2 september. Det andra riskfria spelet är tillgängligt från 00:01 3 september till 23:59 den 5 september.

 

Få två riskfria spel på VM-kvalmatcherna hos Betsson. Klicka här!

Betsson