Unibet vit julNu är det dags att ta fram kaffesumpen och spå hur vädret kommer att bli på julafton. Närmare bestämt är det dags att tippa om det kommer att bli en vit jul! Vi har haft en anmärkningsvärt varm decembermånad och det verkar inte som att det direkt kommer att ligga tonvis av gnistrande snö utanför stugorna runt om i landet när det drar ihop sig till Kalle Anka, glögg och julklappar, men vem vet – kanske kommer tomten med en överraskning?

Hos Unibet kan du i dag tisdag (22 december) spela på en rad odds på om julen kommer att vara vit. Det är 21 utvalda städer på oddslistan så det är bara att välja och vraka. Kikar vi lite snabbt på oddsen kan vi urskilja två kategorier. Kort sagt förväntas det ligga snö på marken på julafton i de nordligaste städerna medan det i övriga landet kommer att vara barmark. Det är bara Umeå och Östersund som sticker ut lite från mängden.

Bra att notera är att Unibet hämtar sin data från SMHI och det gäller att det ligger minst 10 mm snö på backen för att ett spel på ”Vit julafton 2015″ ska sitta.

Några exempel på odds
Umeå: Ja (1.45), Nej (2.60)
Östersund: Ja (1.25), Nej (3.50)
Malmö: Ja (31)
Stockholm: Ja (15), Nej (1.01)
Göteborg: Ja (18)