Makedonien U21

Det är två balkanlag som kommer med förluster i ryggen när grupp B i U21 går in i sin andra omgång.

 

Två torskar i varsitt bagage

Kvällens första match spelas i Bydgoszcz klockan 18.00 och det är två gamla bekanta som gör upp om poängen. Båda kommer från förluster där de båda gick mållösa mot Spanien och Portugal. Makedonien torskade med 5-0 och Serbien gick bet mot Portugal med 2-0.

Går man enbart på resultatet så blev Makedonien överkörda av Spanien med 5-0 efter bland annat ett Asensio-hattrick.

Men de var inte helt utspelade, makedonierna hade 24 skott jämfört med Spaniens 11 trots ett spanskt bollinnehav på 60.8 mot 39.2.
Att Makedonien skulle förlora mot Spanien var väl ingen superskräll på förhand, men faktum är att Makedonien gick in i turneringen med tolv raka matcher utan torsk, då man bland annat hade ett dubbelmöte med Frankrike.

 

Vann sin kvalgrupp

Makedonien vann sin grupp före bland annat Frankrike och hade siffrorna 6 vinster, 3 kryss och en förlust som kom mot Island i den första kvalmatchen som var 2015. Nu är det ett nytt lag som har trummat igång och som imponerat. Makedonien har inte tagit sig till U21 tidigare, utan det här är första gången som de lyckats kvala sig in. Spelarna känner varandra sen innan och många hör hemma i Vardar som under gårdagen lottades mot Malmö FF i Champions League-kvalet.

Vad har vi på Serbien då? Ja, de har aldrig förlorat mot Makedonien (3 vinster och ett kryss)

Serbien är favoriter sett till spelarkvalitén och vilka lag de vanligtvis hör hemma i. Men det här är ett bättre Makedonien på länge och det finns oddsvärde i dem. I nuläget ligger oddsen på 1.50 på en Serbien-vinst medan Makedonien ligger runt 6 jämt, vilket öppnar upp för lite spännande handikapp-spel eller halvgarderingar. X2 på Makedonien ger i nuläget 2.45 medan Draw No Bet ger 3.95. Båda finns på ComeOn.

 

 

comeon-casino