NordicBet

På NordicBet kan du spela på allt ifrån de största fotbollsligorna ute i Europa som till exempel Premier League och Serie A till ditt lokala lag ända nere i division 5. Välj bland en hel uppsjö av spelmarknader till marknadens bästa odds. Nu kan du som spelare på NordicBet också vinna en exklusiv resa till sommarens stora sporthändelse, nämligen EM 2016 i Frankrike!

Vinn VIP-resa till sommarens stora fotbollsfest

Årets i särklass största oddstävling är nu här och det är NordicBet som ligger bakom utmaningen med helt oslagbara priser i potten. Vinn en VIP-resa till Toulouse för två personer inklusive flyg, hotell och en helt oförglömlig fotbollsupplevelse som kommer få din sommar att bli något extra. Lägg ett spel för minst 50 kronor innan den 27 April på någon utav alla heta matcher för att delta i tävlingen.

Det gäller sedan att sätta ett spel med ett så högt totalt odds som möjligt, det spelar alltså ingen roll hur mycket du spelar för utan endast oddset på spelet tas med i beräkningen. Lägg till fler matcher på din kupong för att höja oddset eller försök dig på att hitta skrällarna som infinner sig med jämna mellanrum. Skulle du vara topp 5 när tävlingen är avslutade kommer du den 28:e april stå som en av de lyckliga vinnarna och få åka till Frankrike för att få se några av världens bästa fotbollsspelare göra upp om titeln som Europas bästa. Bli medlem på NordicBet redan nu och upptäck en fulländad sportsbook med ett enormt utbud av spel.